Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Пръчки шаранджийки?
Модератор: sapuna
- андрей дончев
- новобранец
Пръчки шаранджийки?
Колеги сега прохождам във форумите,извинявам се ако бъркам нещо или повтарям тема,но дайте малко акъл -какви пръчки да си взема.
Спрял съм се на 3,5 либри-3,90 дължина двуколенни,но марка , модел......???Макарите ми са shimano baitruner 8000.
Предварително ви благодаря! а бюджета ми е до към 200лв на пръчка
Спрял съм се на 3,5 либри-3,90 дължина двуколенни,но марка , модел......???Макарите ми са shimano baitruner 8000.
Предварително ви благодаря! а бюджета ми е до към 200лв на пръчка

- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
- svetlio86
- ще става разбирач
Re: Пръчки шаранджийки?
Аз бих ти препоръчал щом си се спрял на макари шимано си вземи и такива пръчки!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- carpsliven2
- сериозен играч
Що па тряа да са двуколенни ... на състезания ли ще ходиш .. или ходиш с бус за риба 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здравейте! Пиша в тази тема защото мисля че е подобна на това което ме интересува.
Сега се оборудвам с шаранджийски неща. Трябва да си избера пръчки. Това което ме интересува е въроса с акцията либри/lbs. Не ми е ясно самото понятие. Какво ще рече че пръчката е 3.5lbs(мисля да са такива). Според мен 3.5 е по-твърда от 3.Поправете ме ако греша. Искам да са 3.5 за по далечно замятане. А дали са прекалено твърди? Пръчките ще са 3 секции. Благодаря предварително!
Сега се оборудвам с шаранджийски неща. Трябва да си избера пръчки. Това което ме интересува е въроса с акцията либри/lbs. Не ми е ясно самото понятие. Какво ще рече че пръчката е 3.5lbs(мисля да са такива). Според мен 3.5 е по-твърда от 3.Поправете ме ако греша. Искам да са 3.5 за по далечно замятане. А дали са прекалено твърди? Пръчките ще са 3 секции. Благодаря предварително!
ПРИБИРАЙТЕ СИ БОКЛУКА СЛЕД РИБОЛОВ!
Моите са с биг-байт рънара - страхотна комбинация
190-200лв на бр.

Митев написа:Моите са с биг-байт рънара - страхотна комбинация190-200лв на бр.