инфо за язовирите и реките около Плевен

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Lubol
новобранец
новобранец

инфо за язовирите и реките около Плевен

Мнение от Lubol »

Колеги , къде ходите на риболов около плевен . Около 30 км в радиус.

р. Дунав е малко по далече но там май няма подходящи места. Доколкото знам пътят плевен дебово никопол е в ремонт около с. Жернов и няма как да се стигне до черквица. Другата линия през Гулянци трасето е с едни кратери. Така че за дунава пътишата са отрязани . Освен дъбник анякои друг приличен водоем имали . Благодаря предварително на всеки отговорил
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: инфо за язовирите и реките около Плевен

Мнение от trepachoo »

аз ходя по искъра,ама след откриването е мноо слабо...
Аватар
kluna_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kluna_ »

На Г.Дъбник мъката е голяма дребна таранка и бабушка. Ако стоиш и вечер може и някой смадок да хванеш на малката дига ама някой трябва да умре за да се вредиш на тръбите на малката дига.Там се предава смяна от един на друг, а освен това и искат по 5лв. за годината билет ( от ИАРА - плевен твърдят че това е незаконно и , че язовира е държавен ) аз си платих след тешки прерикания с ято пенсионери пандурини :) общо взето около Плевен положението е тип "обран бостан" вода много-риба малко. По Вита вече косят трева около Ясен всичко е в водорасли. Успех колега :D
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

май ще се опитам да намеря някакъв път до дунава за събота следобед, но като не познавам местата освен около черквица и никопол , явно и там няма да е много радостно.

А колеги тези билети по 5 лв на година допълнително от къде се вадят, не ме за 5 лв ама да идват някакви местни тарикати и да ми вдигат кръвното няма да търпя , най -много да им искам да се легитимират и да ми отиде почивката. така че по-добре предварително да си извадя билетче или членска карта или там каквото трябва.
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

Днес 28.06.2009 отидох на дъбнишкия язовир . Резултата беше около 2 кг дребна платика и бабушка на леко. Следваща цел за язовирите в калйлъка само да разбера какви рибоци се въдят там.
Аватар
interdoc
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от interdoc »

Е аз днес бях на малкия в Кайлъка- панаир от хора но не и от риба. Аз лично хванах една таранка- верно около 400гр но една :evil: От трима колеги близо до мен единия хвана 3 но по-дребни другите- нищо.
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

ковегь пробвай на гривица.верно платено е ама поне преди като ходех си правех кефа
Изображение
Незнанието не е извинение.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Също така пробвай и на Липите. И той е платен, но все пак...! Ето инфо тук:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 79afd03b24
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
kvkz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kvkz »

Колеги трябва ми спешно инфо за яз. Г. Дъбник, че мисля утре да отида, а във форума няма прясна информация как е положението. Ще гоня платика и червеноперка с мач и фидер. Мерси на отзовалите се.
От риба се връщам на риба ми се ходи.
kvkz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kvkz »

Това плевенчаните сме отзивчиви хора, споделяме, казваме за кво става на въпрос ама айде. Явно сме малко хора от региона в форума. Та на язовира в 05.30 ч. имаше на маклата дига поне 40 човека, до 07.30 ч. около 100 чиляка дирещи късмета си основно с директни телескопи и дънни въдици, ама никой почти нищо. А рибата си даваше по навътре /платика/ стръв бял по плевенски "кокален",явно фатката беше в ярмата и белия червей "колкото повече толкова ПОВЕЧЕ. С фидер и мач си върви рибицата само да не бяха тия проклети светкавици падащи в язовира. Снимки от излета нямам понеже телеф. ми е 1.3 Мр. и те това е.
От риба се връщам на риба ми се ходи.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”