Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум

С риба! На фурна!
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
С риба! На фурна!
Тамън бях наложил едни филета от Пангасиус с горчица и мислех да го панирам ,за гарнитура пържени тиквички и патладжан ,но мръсниците ме викнаха под асмата да пиеме по "ЕДНА" бира и.................май закъснях за вечеря
.И трябваше да забързам вечерята защото детето вече гледаше тапетите странно ,аха да ги залапа а жената бе извадила няколко паркета и ги гризеше ,мисли че са вафли
.Та как излезнах от ситуацията!
Патладжана на големи филии ,посолен го метнах на дъното на намазнена тава ,отгоре филетата и отгоре тиквите ,сол захтин и на 250 във фурната .
"артисана салата"
Остана една тиквичка и на набрашнени колела я пръжнах за 5 мин. една люта пекната , обелена и накълцана ситно чушка, обелена глава млечен чесън ,гъбите пекнати над тиквите ,зехтин оцет мерудия ,мешане и отгоре ореИ ,МЛЯС стана
трез това време зачервеното във фурната оснана на мазнинка ,настъргах кашкавал отгоре ,марш във фурната пак до златисто и за 30 мин вечерята стана +топлата АРТИСАНА салата ,и.....................ЛЮБОВТА СЕ ВЪРНА В СЕМЕЙСТВОТО ,и паркета без една
на място

НАЗДРАВЕ И ДА ВИ Е СЛАДКО 

Патладжана на големи филии ,посолен го метнах на дъното на намазнена тава ,отгоре филетата и отгоре тиквите ,сол захтин и на 250 във фурната .
"артисана салата"
Остана една тиквичка и на набрашнени колела я пръжнах за 5 мин. една люта пекната , обелена и накълцана ситно чушка, обелена глава млечен чесън ,гъбите пекнати над тиквите ,зехтин оцет мерудия ,мешане и отгоре ореИ ,МЛЯС стана

трез това време зачервеното във фурната оснана на мазнинка ,настъргах кашкавал отгоре ,марш във фурната пак до златисто и за 30 мин вечерята стана +топлата АРТИСАНА салата ,и.....................ЛЮБОВТА СЕ ВЪРНА В СЕМЕЙСТВОТО ,и паркета без една

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: С риба! На фурна!
Бовски ти си готов за модератор на кухнята! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Абдикирам!
А малко по късно подкарвам и паркета!
А малко по късно подкарвам и паркета!

Браво бре колега гледай какви фантазии правиш.Жена ти сигурно се гордее с теб.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Идеялно!Винаги е така-бързо ,лесно ,вкусно като се импровизира.А,салатката направо огин 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мале на ретро вълна се отплещих ,случайно попаднах на това http://video.data.bg/24/%d0%b7%d0%b0%d0 ... 0%ba%d0%b8
снимано е преди .............фар фар ауей ,старата ми кухня ,сега е гардероб на детето
на много
и гости с много деца ,и не всички от мен 
снимано е преди .............фар фар ауей ,старата ми кухня ,сега е гардероб на детето