Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Скъсан билет
Модератор: sapuna
Скъсан билет
Колеги,дали могат да ми направят проблем евентуално при проверка,че билета ми се скъса по ръбовете и стои почти вече на 2 части?Тези дни в дъждовете се е намокрил и повредил леко.Нищо не липсва,просто е на 2 части и малко посмачкан. 

TICA FAN
-
- разбира нещата
Re: Скъсан билет
Сонка,баце,не виждам за какво да ти направят,ако се виждат данните на него.Поне аз така разсъждавам.Тези от ИАРА не правят проблем на бракониерите,та ако за това се заядат...иначе ако има вариант за дубликат,направи си,да ти е мирна главата.
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- разбира нещата
Както каза колегага valmet , щом се виждат данните нямаш грижи. И моя билет преди време майка ми го изпра и ми се отлепи снимката и се скъса, но се виждаше личното инфо и ми казаха, че и така става... за това сега си го държа в пликче от тези дето се стискат в горния край
с ципче дето са... 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- ще става разбирач
SONY написа:Колеги,дали могат да ми направят проблем евентуално при проверка,че билета ми се скъса по ръбовете и стои почти вече на 2 части?Тези дни в дъждовете се е намокрил и повредил леко.Нищо не липсва,просто е на 2 части и малко посмачкан.
Няма да имаш проблеми, брат, риболовните, макар и доста здраво свързани с бракониерите, все пак са хора, знаят прекрасно, че на риболов се случва всичко-да паднеш във водата например, и билета ти да се скъса

В крайна сметка ти риболовен билет имаш, ако някой иска, да го проверява дали е истински

Наздраве и наслука

Никога не пия карал!

Виж това е идея.pivkoto написа:Абе Сонка ,ти да не си го делил да важи за двама.

Инак май засега ще карам така,като ме проверят ще питам,как точно стои ситуацията и дали мога да продължа да го използвам или ще трябва да извадя дубликат.Все пак всички данни са там,самоче на 2 части,коет категорично не е за цел да го ползваме двама души.

Благодаря за отговорите.

TICA FAN
- CERRUTI
- сериозен играч
Аз пък моя го държа на видно място при личните документи и вече няколко пъти отървавам акт от катаджийnatrii написа:за това сега си го държа в пликче от тези дето се стискат в горния крайс ципче дето са...

Дубликатът е вече 2 лвslavi253 написа:эа 4 лв ще ти направят дубликат

Лесно ли се издава дубликата?
В смисъл загубих си билета и дали ще стане само с лична карта?
В смисъл загубих си билета и дали ще стане само с лична карта?
Serie A e nel nostro DNA, io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato
Ако те има в системата дори лична карта няма да ти трябва - само да си знаеш ЕГН - то. дубликат се издава за около 2 минути най много 

Потвърдено преди час.Toren написа:Дубликатът е вече 2 лвslavi253 написа:эа 4 лв ще ти направят дубликат
И само с ЕГН

Serie A e nel nostro DNA, io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato
Потвърдено преди час.
И само с ЕГН
[/quote]
Нормално - не 1 и 2 съм издал
И само с ЕГН

Нормално - не 1 и 2 съм издал