Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Зверско убийство
Модератор: dantho.mihov
Зверско убийство
Мангалите не се спират пред нищо!
http://www.dnes.bg/crime/2009/06/26/che ... ovci.73335
Нахлуват ти в нивата и те убиват защото я пазиш!
http://www.dnes.bg/crime/2009/06/26/che ... ovci.73335
Нахлуват ти в нивата и те убиват защото я пазиш!
-
- разбира нещата
Re: Зверско убийство
Гласувайте за АТАКА , за да няма такива своеволия 

Ау , чак такива крайности по - добре да ги пропуснем !sirius3 написа:Гласувайте за АТАКА , за да няма такива своеволия
Туй риболова не е за мен 

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Абе стига вече с тези глупости!!!Ако исках да чета за политика нямаше да съм част от ''На риба"sirius3 написа:Гласувайте за АТАКА , за да няма такива своеволия

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Днес в Разград видях мазния доган да се усмихва самодоволно пред "избиратели". Нека да не допускаме арогантни хора, смятащи че са над закона да продължават и за напред със своеволията си както тези нагли крадци-убийци!
Може, трябва да жертваме един риболовен излет, за да не оставим нещата да се развиват и занапред по този начин в следващите 4 години.
Може, трябва да жертваме един риболовен излет, за да не оставим нещата да се развиват и занапред по този начин в следващите 4 години.
-
- кандидат преподавател
Верно е ,че не му е мястото тук но наистина ако не се гласува (за когото и да е )няма да се оправят нещата.
Относно убийството трябва да се хванат сега Българите и да ги ометат целия им катун

Относно убийството трябва да се хванат сега Българите и да ги ометат целия им катун

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И за награда-балнеолечение в близкия затвор,безплатна храна,безплатна здравна осигуровка-ползване на всички медицински и стоматологични слуги предоставени от месечните удръжки(ДДФЛ) на мен и теб и на жената на убития,безплатно образование до висше,фитнес зали,кино салони,вероизповедания по желание,курсове по-строителство,металообработване,дървообработване-без пари,за намаляване на стреса-йога,психолог и психиатър.Безплатни дрехи,обувки,отопление,санитарни принадлежности,постоянен достъп до телефон,лавка и пералня..гледане на всички възможни предавания(Булсатком),електронни игри и др.възможност на 30 присъди по 3 години(кумулация)да излежи само 3 години...защото в България не се натрупват годините от присъдите а се лежи една най голямата.Разтреперва краката на всеки по върха само с една жалба и т.н и т.н
Ето това циганина много добре познава,и не му пука кои да припатка, ще го хванат ли и дали ще лежи!!!
Ето това циганина много добре познава,и не му пука кои да припатка, ще го хванат ли и дали ще лежи!!!
- dimitar_
- сериозен играч
Няма да коментирам нищо , послушайте колегата Сивриев , особено вие младите , нека жертваме един ден и да отидем малко по- късно на излет , или изгорете малко гориво върнете се от водоемите за час - два , но идете и гласувайте , няма значение за кого , но гласувайте !!!
АПСОЛЮТНО,КАКТО ВИНАГИ-НАЛИ СМЕ ОТ ДОБРИТЕdimitar_ написа:Няма да коментирам нищо , послушайте колегата Сивриев , особено вие младите , нека жертваме един ден и да отидем малко по- късно на излет , или изгорете малко гориво върнете се от водоемите за час - два , но идете и гласувайте , няма значение за кого , но гласувайте !!!

Риболовци.
- Skorpi
- сериозен играч
Аз бих добавил дори никой да не ви харесва гласувайте с празна билютина но гласувайте 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- maycal
- ще става разбирач
Скорпи, би ли обяснил каква е разликата между това да не гласуваш изобщо или да пуснеш "празна бюлетина"!?? Според мен е никаква!!! Ако не съм прав, убеди ме в това с прости, ясни и конкретнидоводи! А, пък, ако съм прав, извини се, ако обичаш, за неволното ти подвеждане на читателите!Skorpi написа:Аз бих добавил дори никой да не ви харесва гласувайте с празна билютина но гласувайте

Щ О НЕ СИ НАПИШЕТЕ ЗА КОЙmaycal написа:Скорпи, би ли обяснил каква е разликата между това да не гласуваш изобщо или да пуснеш "празна бюлетина"!?? Според мен е никаква!!! Ако не съм прав, убеди ме в това с прости, ясни и конкретнидоводи! А, пък, ако съм прав, извини се, ако обичаш, за неволното ти подвеждане на читателите!Skorpi написа:Аз бих добавил дори никой да не ви харесва гласувайте с празна билютина но гласувайте

Риболовци.
- zapalen_92
- разбира нещата
Олеееееееееееееееееееееее.Само АТАКА.Ако не ето какво ще се случва за напред.Атака победа!!!
Тия имаха лош шофиор бре от захарната го познавам,идваше вечер е кафето да се прави на великzapalen_92 написа:Олеееееееееееееееееееееее.Само АТАКА.Ако не ето какво ще се случва за напред.Атака победа!!!

Риболовци.