Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Йедър карас по руски
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Йедър карас по руски
Малко ми писна от префинения западняшки подход към риболова, та реших с Владко-фидера да си направим седмица на руската школа.
Тактиката беше ясна, село Ковачевци-яз. Лобош. Риболов от лодка.
Лодката наша родна съветска
Стръв и такъм според инструкциите на братя Щербакови. Е нямахме мачкан хляб с WD-40, но пък си го забъркахме с горено масло на 8000км в жигула
Йедрите руски караси се крият в най-лайняните места на водоема и точно там се закотвихме и ние.

И като ги подкарахме с едни еднодръвки, няма прошка.

Много теглят тие зверове, ама и аз не се давам

Ловихме риби, а митичнака Йедра все още я няма. Наближи ракиено време/ Софийско време/ и аха да си полегна, когато легендарната йедра ме иввади от дрямката

Не бех фащал таков каракуда, притесних се, че е измама някаква и я изгоних от лодката

Абе доволно с помощта на руската школа и не без надуваемите продукти на "Деди експорт-импорт индустрис" кофата е пълна

Абе голяма свинщина беше

Тактиката беше ясна, село Ковачевци-яз. Лобош. Риболов от лодка.
Лодката наша родна съветска

Стръв и такъм според инструкциите на братя Щербакови. Е нямахме мачкан хляб с WD-40, но пък си го забъркахме с горено масло на 8000км в жигула

Йедрите руски караси се крият в най-лайняните места на водоема и точно там се закотвихме и ние.

И като ги подкарахме с едни еднодръвки, няма прошка.

Много теглят тие зверове, ама и аз не се давам

Ловихме риби, а митичнака Йедра все още я няма. Наближи ракиено време/ Софийско време/ и аха да си полегна, когато легендарната йедра ме иввади от дрямката

Не бех фащал таков каракуда, притесних се, че е измама някаква и я изгоних от лодката

Абе доволно с помощта на руската школа и не без надуваемите продукти на "Деди експорт-импорт индустрис" кофата е пълна

Абе голяма свинщина беше

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- сериозен играч
Re: Йедър карас по руски
евала ,верно са големи 

Браво.Прасенцата много добре са излезли
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- сериозен играч
Браво 4ируз,маладец!!!Убав излет по руски,само ви е липсвала една кисела краставичка и бутилка водчица 

-
- фен клуб-скобар
ох само като видя тия тупалки и извитият голишпар направо настрьхвам
голям кеф е било 

-
- разбира нещата
- flyester
- разбира нещата
Хубав излет 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Еха браво
. Много го обичам този риболов.Само, че предпочитам да ловя с макара.Другия път още по-големи.

Риболовът не е слука,а наука!
Супер каракуди