Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

28.06.2009
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
28.06.2009
Здравейте отдаван не бях писал тук и днес след моят не до чак толкова добър излет се реших да ви пиша.
Днес станнах към 7 и 30 сутринта оправих багажериите взех въдицата и айде към р.Марица бях чул че излиза мряна и викам айде.... По път за реката видях едни много странни божи създания
Като слезнах долу заварих един познат който хващаше мряни с такъв размер

Заседнах му аз заметнах захраних и в 9 и 30 воаля първия удър много борба аванси стойки и оп алай на бяло червейче по мойте исчисления 44 Номер джапанка

И от там като се почна едно седени и едно чакане по едно време разбрах защо рибите са почнали мач да играят

Преместих се на едно заливче захраних и като започнаха едни каракуди едни чудеса

Та крайния резултат беше това

Забравих да спомена къква ми беше захранката едва ли ще намерите тъкава по рибарските магазини но според един познат е много ефикасна и тъка се оказа

Айде че ме зове алкохолизма

Днес станнах към 7 и 30 сутринта оправих багажериите взех въдицата и айде към р.Марица бях чул че излиза мряна и викам айде.... По път за реката видях едни много странни божи създания

Като слезнах долу заварих един познат който хващаше мряни с такъв размер

Заседнах му аз заметнах захраних и в 9 и 30 воаля първия удър много борба аванси стойки и оп алай на бяло червейче по мойте исчисления 44 Номер джапанка

И от там като се почна едно седени и едно чакане по едно време разбрах защо рибите са почнали мач да играят

Преместих се на едно заливче захраних и като започнаха едни каракуди едни чудеса

Та крайния резултат беше това

Забравих да спомена къква ми беше захранката едва ли ще намерите тъкава по рибарските магазини но според един познат е много ефикасна и тъка се оказа

Айде че ме зове алкохолизма

Без риболов няма любов !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: 28.06.2009
Някой ако знае къкви са гъбите ще го опътя да иде да си ги откъсне ако са ядливи де

Без риболов няма любов !
Браво,баце.Гледам на скалата си застанал.Ти ме вкара в тъча с тея каракуди.Цяла седмица с фидерите нямаме 1 каракуда по тея места.Явно си ги напипал някъде на скътано. 

TICA FAN
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за рибите,а за габите-колкото виждам са смрчки
ако не е некои скрит двоиник.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
не четеш ли че се преместихSONY написа:Браво,баце.Гледам на скалата си застанал.Ти ме вкара в тъча с тея каракуди.Цяла седмица с фидерите нямаме 1 каракуда по тея места.Явно си ги напипал някъде на скътано.

П.П. чистете си боклуците там и недейте да разчиствате много много дарветата защото сиг 10 човека го знаем това място и според мен не е много хубаво да се разчува

Без риболов няма любов !
-
- разбира нещата
-
- сериозен играч
Мисля че гъбите са вълчи зъб най- токсичните гъби в България .Не ги даваи на жената ще останеш вдовец.Накефил си се това е най важното. 

-
- научил се да хвърля
-
- сериозен играч
Много добре

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Гъбата се казва смръкчула......но не съм съгурен точно какъв вид е.