Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Боза и дъжд
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Боза и дъжд
Бозааа
През седмицата се разбрахме със Спас да идем в събота заедно да замеряме рибите.Аз бях на работа и след нея се запътихме към Марица с надеждата ,че ще е леко замътена.Да ,ама не .Тя беше боза.Трябваше да вземем гюмовете да налеем малко.

Походихме покрай нея и то доста походихме.Даже и похвърляхме

Както се и очакваше -няма никой .Преместихме се на Тополница,която я видяхме от другия бряг че не е мътна.Там доста хора,рибари,колоездачи,разни мотори и джипове.Бе пълна лудница.Но все пак се отчетохме с риба

Накрая Спас за довиждане хвана и едно по голямо

Та те такива ги вършихме в събота.Не сме капо,другия път ще ги разбием.
А едно телефонно обаждане в събота вечерта промени всичките ми планове за неделя.
Следва продължение.............
През седмицата се разбрахме със Спас да идем в събота заедно да замеряме рибите.Аз бях на работа и след нея се запътихме към Марица с надеждата ,че ще е леко замътена.Да ,ама не .Тя беше боза.Трябваше да вземем гюмовете да налеем малко.

Походихме покрай нея и то доста походихме.Даже и похвърляхме

Както се и очакваше -няма никой .Преместихме се на Тополница,която я видяхме от другия бряг че не е мътна.Там доста хора,рибари,колоездачи,разни мотори и джипове.Бе пълна лудница.Но все пак се отчетохме с риба

Накрая Спас за довиждане хвана и едно по голямо

Та те такива ги вършихме в събота.Не сме капо,другия път ще ги разбием.
А едно телефонно обаждане в събота вечерта промени всичките ми планове за неделя.
Следва продължение.............
Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Боза и дъжд
Дъжд
..... събота вечерта е.Телефона звъни.Гледам шефа ме притеснява в извънработно време:evil: .Цяла седмица ме дрънка да ходим в неделя на "В.Коларов".Аз се опъвах като гледах прогнозите за времето и смятах ,че доста ще ни понавали. Аз му предлагах да идем по моята река .Миналата година с Никитата и Марко точно в такова време направихме много добър риболов.Но сега шеф е -няма да му развалям мерака да не ми развали той заплатата
В неделя сутринта тръгване към шест без нещо от града.В 8.00 бяхме вече на язовира.Той ни посрещна така

Разбрахме от колеги на язовира ,че бодливеца е активен и се запътихме да изберем място

Харесахме си тук

И разпънахме катуна. Времето беше прекрасно-слънце,птички,тишина.За малко бях в рая.
По едно време се събраха облаци и се започна

Спря за малко

И пак започна

Така 4 часа.
После времето се усмихна и стана пак приказка

Улова

Костура си взимаше добре на малка блесничка.Предпочиташе жълта.Беше се скрил покрай брега в високи треви или водорасли.Аз упорствах на воблери,но не.Или аз не мога или воблерите с които опитвах не бяха подходящи.Приемам съвети за подходящи костуроубийствени воблери.
Само за инфо-на жива рибка си взима доста добре.аз порадаи ината ми да го мъча с воблери,се наложи накрая да спасявам положение то за мезето на бирата с плувка и дъно
Крастата я начесохме и се отдадохме на разходки и снимки
Пейзажи

Гъбка

Охлюв

Пеперуда

Капки вода

ОлигофЛен

Накрая язовира ни изпрати така

снимките ми са под лицензCreative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License
..... събота вечерта е.Телефона звъни.Гледам шефа ме притеснява в извънработно време:evil: .Цяла седмица ме дрънка да ходим в неделя на "В.Коларов".Аз се опъвах като гледах прогнозите за времето и смятах ,че доста ще ни понавали. Аз му предлагах да идем по моята река .Миналата година с Никитата и Марко точно в такова време направихме много добър риболов.Но сега шеф е -няма да му развалям мерака да не ми развали той заплатата

В неделя сутринта тръгване към шест без нещо от града.В 8.00 бяхме вече на язовира.Той ни посрещна така

Разбрахме от колеги на язовира ,че бодливеца е активен и се запътихме да изберем място

Харесахме си тук

И разпънахме катуна. Времето беше прекрасно-слънце,птички,тишина.За малко бях в рая.
По едно време се събраха облаци и се започна

Спря за малко

И пак започна

Така 4 часа.
После времето се усмихна и стана пак приказка

Улова

Костура си взимаше добре на малка блесничка.Предпочиташе жълта.Беше се скрил покрай брега в високи треви или водорасли.Аз упорствах на воблери,но не.Или аз не мога или воблерите с които опитвах не бяха подходящи.Приемам съвети за подходящи костуроубийствени воблери.
Само за инфо-на жива рибка си взима доста добре.аз порадаи ината ми да го мъча с воблери,се наложи накрая да спасявам положение то за мезето на бирата с плувка и дъно

Крастата я начесохме и се отдадохме на разходки и снимки
Пейзажи

Гъбка

Охлюв

Пеперуда

Капки вода

ОлигофЛен

Накрая язовира ни изпрати така

снимките ми са под лицензCreative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License
Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.
Няма такова уникално място !!!! Всяка година ходя и все повече ме кефи !
Туй риболова не е за мен 

-
- вече хвърля и на тежко
Страхотно красиво място

- ribarshe
- ще става разбирач
Уникална природа
- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Наско,
браво за страхотния излет и благодаря за споделената красота
браво за страхотния излет и благодаря за споделената красота

Да попиташ е моментен срам,
да не знеш срам за цял живот.
да не знеш срам за цял живот.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И костурите са страхотниbobi_rad написа:Страхотно красиво място![]()
![]()

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Леле каква природа......
Евала баце Наско ама ти сигурен ли че наистина това не е Рая

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
-
- новобранец
Уникални Снимки...едно голямо БРАВО..тези с капките са си направо изкуство,напълни ми душата
- indalo
- фен клуб-скобар

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;