Смолян

Модератор: Кърцата

Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Смолян

Мнение от ExTaZzY »

Здравейте колеги имам ходене до Смолян тази събота и неделя и искъм да ида за риба проблема е там,че незнам къда и къкво да ловя говоря за водоеми реки на 1-2 км от града пък ако има някой Смолянчанин няма да е лошо да се запознаем и да идем за риба заедно ;) мерси за инфото предварително !
Изображение
Без риболов няма любов !
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Смолян

Мнение от SONY »

На 1-2 км. от града са само езерото Рибката и Черна река мисля,че минаваше през града.
TICA FAN
gorgy_ski
новобранец
новобранец

Мнение от gorgy_ski »

ако има как отиди до р.арда, поне мряна има. питай в рибарските магазини, ще те упътят. друг вариант е по Чая, там пак мренки и някое кефалче може да излезе, а ако имаш слука може и пъстърва. Като стана дума за пъстърви - в Смилян на платеното, няма празно там, и на гола кука кълве, ама ще се накефиш.
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Колегата е прав.На Арда има риба кефал и мряна само,че е на около 20тина километра от Смолян.На тази река нямам излет без да съм хванал риба.Там ходя основно за кефал на плувка и стръв скакалец.Повече информация за риболов около Смолян може да ти даде колегата Incubus.Мисля че той е от Смолян.
Изображение Изображение
expres
новобранец
новобранец

Мнение от expres »

Здрасти,не че искам да те разубеждавам ама събота и неделя имам чувството че целия смолян е по реката,гъз до гъ и до гъзъ пак гъз,иначе тази седмица вали всеки ден и реката е много мътна и риболова е доста труден,мряната кълве основно на пясачник/това е ларвата на еднодневката/кефала кълве на торен червеи но по добре взима на бумбарек/на някай места му викат лежляк или сив червей/ това е за река арда по езерата не съм ходил и немога да ти дам информация.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Ами аз отивам на почивка с моята приятелка и иска да я заведа някъде за риба не че ми е толкова за рибата която ще хвама бъдете сигурни че ще си я пусна просто ей тъка да има емоция и мисля да си взема малко бял можеби ако има в реката мъмрек може и да извадя от него много успешно в Пловдив ловя на него мряната взимам мренарката и да забуча на Арда :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Благодаря на точните пичове който се отзоваха :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Всеки ден вали-поройно.Няма нормални корита,няма нормална вода.Пълна мизерия,освен ако не си мазохист като мен /гъбясъл съм целия от риболов под дъжда/и не си специализирал риболов на мряна в напълно кафява вода.Щом си с приятелката,по-добре отидете на кръчма - просто времето не е излетно-риболовно.
gorgy_ski
новобранец
новобранец

Мнение от gorgy_ski »

става само до обед, след това небето става черно и не е препоръчително да се седи на открито. просто трява да си по-близо до колата :)
все пак, приятна почивка. и да знаеш че се изтрезнява бързо на чистия родопски въздух :smt023
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

gorgy_ski написа:..... и да знаеш че се изтрезнява бързо на чистия родопски въздух :smt023
Не се и съмнявам мерси за информацията май май ще се пие и спи два дена :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

SONY написа:На 1-2 км. от града са само езерото Рибката и Черна река мисля,че минаваше през града.
на 1-2км , има доста места ...
1-во ... реката ..
2-ро рибката ....... да , ама не ! Там само за охлюви е хубаво да се ходи ! знам го от опит , а и благодарение на реституцията .... 1/2 езеро .......... :D
3-то близките езера няма никой .... !
Алтернативата е реката .... мряна , кленчета и пъстърва
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”