Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Тема за къде има шарковци(шарани)
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Тема за къде има шарковци(шарани)
Има едно място което отговаря точно на зададените критерий,и
това е '"голямата река'"
това е '"голямата река'"

Колекционирам лампови радиоприемници
яз.Пясъчник 

- Assassin23
- вече хвърля и на тежко
Кастел е много хубаво за изискванията ти ,но се плаща!Има и бунгала, и места за палатки!
На яз.Пясъчник има около 20 кила шаран.Аз съм на 19 а ,тате е на 39 миналата година му удари след 2 дена захранване.След около 40 минути влачене аз бях вътре и го дебех от лодка а такъма на тате е сериоазен макара mitchel с влакно 0,40 монташ на косъм с протейново топче.И какво стана след още 30 минути борба,барабана на макарата изфръгна удари се в първия водач и се разцепи на 2.Е дали беше 20 кила не мога да кажа на съм сигурен че беше шаран и то над 15 кила.
- sonax
- вече хвърля и на тежко
david_1995 написа:А тва къде се намира ?натали написа:Има едно място което отговаря точно на зададените критерий,и
това е '"голямата река'"
Толкова ли не можеш да разбереш че говори за дунава ?

-
- вече хвърля и на тежко
Вземи си една пътна карта на България и следвай този маршрут: От Плевен тръгваш за Ловеч.След него хвашташ пътя за Севлиево , от там се отбиваш за Габрово. На 8км след Севлиево има разклон за Горна Росица тръгваш по него и стигаш до Батошево преди самото село е разклона за Кастел. Има табела 2км.david_1995 написа:Ако може да ми дадеш карта със учертан пътя до там защото нещо не мога да намеря ако намериш ми пиши тук с линк !!!Митев написа:Кастел
И наистина мястото е приятно и има хубави Шарковци![]()
![]()

Иде ми......,ама ще съм толерантен! 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз няма да съм толерантен!
Давидчо, е сега ще ти начертая карта за Кастел, а за голямата река направо ще те заведа!
Но,
първо картата--
Ето я и нея, като в пиратски филм-
заставаш пред компа с лице към монитора. Правиш една голяма крачка към интернет експлорера.
После в поленцето пишеш думичката "google.bg" , там ще видиш ново поленце за писане. В новото поле пишеш втората вълшебна думичка - " Кастел"
Натискаш ентер и пред очите ти, от нищото изниква чудна страница със сайтове, а най-горния е за язоир Кастел.
Цъкваш с мишката на сините буквички и готово. Превъртял си играта. Взимаш бонус точки и качваш левъл.
Аман от мързеливци, а да ти навра протеиновото топче в устата на шарана и да ти го туря в кофа пред палатката?
Давидчо, е сега ще ти начертая карта за Кастел, а за голямата река направо ще те заведа!
Но,
първо картата--
Ето я и нея, като в пиратски филм-
заставаш пред компа с лице към монитора. Правиш една голяма крачка към интернет експлорера.
После в поленцето пишеш думичката "google.bg" , там ще видиш ново поленце за писане. В новото поле пишеш втората вълшебна думичка - " Кастел"
Натискаш ентер и пред очите ти, от нищото изниква чудна страница със сайтове, а най-горния е за язоир Кастел.
Цъкваш с мишката на сините буквички и готово. Превъртял си играта. Взимаш бонус точки и качваш левъл.
Аман от мързеливци, а да ти навра протеиновото топче в устата на шарана и да ти го туря в кофа пред палатката?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
Само да си прати и адреса,пращам по еконт 2-3 буркана риба.