Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отида
Модератор: Paublo_Eskobar
Къде да отида
Здравейте колеги.Нов съм в форума.Доста време бях по чужбините и съм загубил актуална информация,затова помагайте.Незнам каде да отида за риба край Русе.На Текето е лудница,хубавите места си ги предават по наследство,а и недава много.На Звънарци непускат,на Юпер е удърпано всичко.На Чифлика-дребосък.Само от Янтра(край Ценово) съм доволен.За Дунав несъм добре подготвен.Помагайте.Къде,край Русе да заметна?
-
- кандидат преподавател
Re: Къде да отида
На Звънарци доколкото разбрах ще пускат от тази седмица .Мисля че инфого ми е точно но все пак не се знае.
А и щом си доволен от Янтра газ пак там.То насякъде все е едно и също по арендованите.В неделя приятел хванал няколоко шаранчета на Пет Кладенци но май са дребни.
А и щом си доволен от Янтра газ пак там.То насякъде все е едно и също по арендованите.В неделя приятел хванал няколоко шаранчета на Пет Кладенци но май са дребни.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- научил се да хвърля
Колега първо добре дошъл във форума, ето ти инфо за язовири,блата,реки около Русе : http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 1%81%D0%B5
тази вечер бях на на маса с приятели,на бяло винце, и споменаха за някакъв гьол до Разград.Давал добре и го знаели само месните.Ако нестане ще съм на старите корита на Янтра при Крушето.Ще пиша как е,макар да отивам за първи път там,без да знам подробности.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Успех колега!
Ще чакаме репортажа
Ще чакаме репортажа

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.