яз. Копринка

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

rado10
новобранец
новобранец

яз. Копринка

Мнение от rado10 »

Колеги дайте инфо за Копринка смятам уикенда да ходя там благодаря предварително.
Аватар
BAT TODOR RIBARA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз. Копринка

Мнение от BAT TODOR RIBARA »

Вчера се върнах от там. За два дни хванахме дваисетина каракуди още толкова кефали и една бяла риба. Тва е от мен дано съм ти бил полезен :drinkers:
Valtron
новобранец
новобранец

Мнение от Valtron »

Каде се намира този язовир?
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Valtron написа:Каде се намира този язовир?
До Казанлък,но като незнаеш някой друг питаш Гугъл,той знае всичко :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
nariba09
новобранец
новобранец

Мнение от nariba09 »

Аз ще ходя там 6-ти и 7-ми на палатка и главно ще залагам за шаран. Може пък и нещо да се излъже. Дано бързо да се установим до някоя горичка в някое заливче, че не сме ходили преди и може да падне голямо лутане тъй като водоема е доста голям.
gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gunman »

nariba09 написа:Аз ще ходя там 6-ти и 7-ми на палатка и главно ще залагам за шаран. Може пък и нещо да се излъже. Дано бързо да се установим до някоя горичка в някое заливче, че не сме ходили преди и може да падне голямо лутане тъй като водоема е доста голям.
Шаранджиите прдпочитат северния бряг тъй като той е по-полегат с предимно кално и тинесто дъно. Залагат предимно на Копринския и Дунавския ръкав. Както и на носа, който се образува между тях.
Значи за бивакуването:
От западната страна на Дунавския ръкав има хубави млади дъбове и е удобно за бивак, но в момента от дъждовете достъпа е друден (в смисъл кално е).
На източната страна е малко по-стръмен брега, но дърветата са предимно ниски и трудно можеш да намериш място за бивак под тях.
За Дунавския ръкав можеш да отбиеш при парка с крановете с протегнати стрели (посока юг) , срещу бензиностанция "Делта".
Източната страна на Копринския е близо до гората, но отдавна не съм ходил натам и не мога да ти кажа инфо за пътеките.
Можеш да провериш мястото по-източно от Копринския ръкав ( малко преди плажа). Там достъпа е лесен от към стената.Търси отбивката с табела "Златната котва".
На носа можеш да се спасиш от жегата под тополите.
Харесай си някоя отбивка между отбивката за "Златната котва" и Бензиностанция "Делта". Внимавай само да не затънеш някъде, че трябва с хеликоптер да те вадим през август.
Ами... дано да ти спестя малко лутане. Не мога да ти кажа къде и на какво ще кълве, ама ти опитай, пък после дай инфо. :wink:
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
nariba09
новобранец
новобранец

Мнение от nariba09 »

Мерси много за информацията. Е то ако тези места ги посещават мого хора значи и вдигат много "джънгър" и рибата може да не се задържа много. Но както то и да е то при риболова всичко е относително така, че само опитването ще покаже.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

gunman написа:От западната страна на Дунавския ръкав има хубави млади дъбове и е удобно за бивак, но в момента от дъждовете достъпа е друден (в смисъл кално е).
На източната страна е малко по-стръмен брега, но дърветата са предимно ниски и трудно можеш да намериш място за бивак под тях.
За Дунавския ръкав можеш да отбиеш при парка с крановете с протегнати стрели (посока юг) , срещу бензиностанция "Делта".
Източната страна на Копринския е близо до гората, но отдавна не съм ходил натам и не мога да ти кажа инфо за пътеките.
За Дунавския ръкав е така кално ще е,но има и голяма популация от стършели в дъбовете и не е много приятно там ,иначе е добро място.Влиза се срещу една чешма на главния път.Като влезеш срещу бензиностанция Делта и излизаш от другата страна на ръкава ,ще стинеш носа при тополите/не е много шаранджийско място/,завиваш на ляво и си в тополите на Копринския ръкав,срещу хотела и гюронтийте,там е добро място.Бях свидетел на добър амур ,като го извадиха миналата година.Внимавай с тополите ,има доста изсъхнали и падат при по-силин вятър клони ,а и цяли дървета.
Изображение
Osi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Osi »

Ако си на северния бряг видиш ли да се задават облаци от северо-запад, пали и бягай, иначе изгаряш за няколко дни. Няма излизане освен, ако не си с верижна машина или колело.
ooosooo
новобранец
новобранец

Мнение от ooosooo »

Изображение

Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

ooosooo написа:Изображение
Снимки добре,но ако беше написал и някой ред ,щеще да е по -добре.Нормален за Копринка улов като видове ,интересни са другите обитатели на язовира :wink: :)
Изображение
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Колега ooosooo,
аз лично не можах да разбера дали си я уловил тая риба, която е натръшкана зверски между камънаците или по някакви причини рибата се е оказала извадена на брега. Като гледам, доста изкаляни кефали виждам ... Сигурно умееш да ловиш добре, нер зная и не те познавам, но в този форум се толерира доброто отношение към природата и нейните обитатели, в частност водните обитатели, които всички ние търсим из водоемите. Така че, бих искал да те посъветвам съвсем колегиално и без каквото и да е заяждане, снимките ти ще е чудесно ако показват богат улов (пожелавам ти го), но нека и отношението към рибата бъде достойно. Примерно снимката с живарника е екстра :wink:
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
ooosooo
новобранец
новобранец

Мнение от ooosooo »

колеги,всяка риба е варната обратно.просто требваше да я снимам.а условията бяха ужасни,
ivanovod
новобранец
новобранец

Мнение от ivanovod »

Рибата къща няма. Същата дата на " Малка Гюрля" след добро захранване, от сутринта до обед, по реда на "обаждане" един уклей, едно не лошо "диво " шаранчи около 0.8 кг. и една бабушка ама толкова мъничка...... :lol: . Наоколо колегите бяха горе долу на същият хал. Като гледам каманака колегата ooosooo е бил на съвсем друго място.
a21
новобранец
новобранец

Мнение от a21 »

Според мен колегата е бил някъде към устието. Аз ходих няколко пъти на отсрещния бряг дето се виждат дърветата, но е там само каракуда се вади и има много закачки. Иначе като се беше вдигнал язовира там вадехме хубави кефали и едри каракуди и червеноперки. Но сега като се е дръпнал не става за риболов, а у пътя за колите минава оттам.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”