яз.ПЯСЪЧНИК-ПОМОЩ-И МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

candino
новобранец
новобранец

яз.ПЯСЪЧНИК-ПОМОЩ-И МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Мнение от candino »

Първо да поясня прочетох повечето нови постове за ПЯСЪЧНИК и искам съвет.
Колкото и да е банално и сигорно се поваряме повечето, моля колеги който са обменили инфо с други относно КОВАРНИЯ яз. Пясъчник да ме насочат.
Връщам се от чужбина и искам да отида уикенда на яз.Пясъчник и незнам в момента каде да кампингувам 2 дни
Моля за съвет ОТ КОЯ СТРАНА НА ЯЗОВИРА ДА СЕ НАСОЧА -НА КАКВА СТРЪВ ИЗЛИЗА БЯЛА РИБА И КОСТУР
За да случа на добра бяла риба незнам в момента къде се варти а и незнам кои да питам ТА вие сте ми НАДЕЖДАТА :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

МЕРСИ МЕРСИ на всичко така любезни да ме насочат каде да отседна за 2-3 дни да разпуснем малко :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

ДОБРА СЛУКА НА ВСИЧКИ -ЗАТВОР ЗА БРАКОНИЕРИТЕ
СЛУКА ЗА ВСИЧКИ-ЗАТВОР ЗА БРАКОНИЕРИТЕ
luxorbg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз.ПЯСЪЧНИК-ПОМОЩ-И МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Мнение от luxorbg »

За костур някъде по-близо до стената на симеонче или червен червей.Бялата риба вече е намалила активноста си и удря по рядко по цялия язовир.
Най добре ако имаш лодка на тролинг.
Иначе хубави сенчести места няма :) Ползвай големи чадъри и си търси по спокойно място.
Иначе каракуда и червеноперка има колкото искаш.Кълве добре и на жито и на бял и на червен след добро захранване .И не на голяма дистанция на 4-5м от брега. :)
Наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”