Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Нещо да ми кажете за яз.Лобош
Модератор: sapuna
Нещо да ми кажете за яз.Лобош
Привет на всички. Нов съм във форума и се извинявам ако пускам темата в грешня раздел.Моля , преди да ми изтриете темата да получа някой отговор на следните въпроси за яз.Лобош край Перник.
Как стоят нещата на Лобош относно таксуването , плаща ли се нещо ?
Каква риба излиза ?
В коя част на язовира е удачно да се лови ?
Поздрави.Иван
Как стоят нещата на Лобош относно таксуването , плаща ли се нещо ?
Каква риба излиза ?
В коя част на язовира е удачно да се лови ?
Поздрави.Иван
-
- новобранец
Re: Нещо да ми кажете за яз.Лобош
Kolega az predi 2 sedmici bqh tam za 2-dni hvanah 12 kg riba
karakudi predimno k1lvqha no ima6e i lin4eta,kostur4eta,chervenoperki i rqdko nqkoi uklei
:):):) Mislq drugata sedmica pak da ida bqh mn dovolen
Az lovih predimno na bql chervei i dosta podhranka
:):) NASLUKA 

Благодаря , за информацията. Моля , още някой да се включи в темата ще ми е много от полза !
Колега, а къде си ловил, откъм радибош ли? Имаше някакви писания относно отравяне на рибата в язовира миналата есен, дали някой е чувал има ли нещо вярно? Аз съм ходил няколко пъти, откъм почивно селище свети никола в района на бивше военно поделение, и съм оставал доволен, въпреки че нямам много опит, ще съм много благодарен ако някой даде съвети и сподели опит къде какво се лови на Лобош. На мен много ми допада язовира, последния месец два пъти ходих до боровец и реших да се пробвам на искъра, не знам дали ще ми повярвате, но не можах да намеря свободно място на брега... да не говорим, че в Лобош за разлика от искъра има голямо разнообразие от риба по мое впечатления въпреки че съм лаик. Предварително благодаря на всички, ще споделят информация.
НА СЛУКА!!!
НА СЛУКА!!!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Много са ти грешни впечатлнията,особено към момента ,но това е друг въпрос.Трябва да знаеш и как да търсиш рибата на яз.Искър.Sergey написа:... да не говорим, че в Лобош за разлика от искъра има голямо разнообразие от риба по мое впечатления въпреки че съм лаик.

За Лобош ,на първия колега какво да кажа,да искат пари някакакви от към Радибош за земята ,била частна

Всичко може,но не всеки го можe.

преди 1 час се прибрах от Лобош (бяхме точно от към село Радибош) беш фул с народ , зорлем намерихме едни тесни и гадни места. Резултата е :
много много уклей (направо скъса да кълве и по време на дъжд и на вярър)
Каракудки излизаха малко рядко ...
2 костурчета ... (доста малки)
и 3-4 червено перки ... и след риболова всичко от където е дошло ... направихме си хубав излет ... лично аз си изкарах супер ...
ПС: 5-6 пъти така заплетох повода ,че се наложи да правя , нов .. имаше момент в който ми идваше да се разплача от нервии... (баща ми си лови .. кълве му аз си връзвам кукички и тн...)
ПС2: Никой за нищо не ни е искал пари.
много много уклей (направо скъса да кълве и по време на дъжд и на вярър)
Каракудки излизаха малко рядко ...
2 костурчета ... (доста малки)
и 3-4 червено перки ... и след риболова всичко от където е дошло ... направихме си хубав излет ... лично аз си изкарах супер ...
ПС: 5-6 пъти така заплетох повода ,че се наложи да правя , нов .. имаше момент в който ми идваше да се разплача от нервии... (баща ми си лови .. кълве му аз си връзвам кукички и тн...)
ПС2: Никой за нищо не ни е искал пари.
Ето и малко снимки от днес , за съжаление , като тръгнах не си погледах батерията на фото-апарата - "падна" ми и неможах да снимам улова.

-
- новобранец
а там можели на дъно да се лови? дали има много водорасли?