Излет на Правище

Модератори: bobopeli, sapuna

dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Излет на Правище

Мнение от dobrin_dinev »

Днес мина един пълен с емоции ден,но не и с успешен риболов! :(
От няколко дена събираме информация за язовира край с.Правище!Гомеми зарибявки,голямо нещо!Много риба....и така нататък!И така дойде деня за риболов!Станахме с моята съпруга в 4,30ч и росни пресни поехме с пълна газ към гореспоменатия водоем.Набързо минахме пътя до селото и хайде по черния път към язовира!По предишната вечер било валяло пороен дъжд и беше доста понамокрено,колата танцуваше,но вървеше с пълна пара към въпросното място за риболов!Всичко вървеше по план до момента,в който колата цамбурна с 2-те предни гуми в един гьол и ни напред,ни назад!Започна яко боксуване и големи мъки да изкарам автомобила от калта!Всичко опитах,но не би!Беше вече около 6 часа сутринта!Какво да правим!?Решихме да ходим до селото да търсим помощ някой да ни издърпа-около 2 км.!Но нали се сещате в 6 сутритна в селото нямя жив човек,всичко спи!Тук там мякой ранобудна баба :) И така с 300 зора успяхме да открием един много добър човек/сина на кметицата/,който ни помогна!Изкара един мн.хубав трактор и ни издърпа!Безкрайно много съм му благодарен!!!И така след големите премеждия поехме отново към язовира,но по коренно различен път,който ни бе казан от момчето,което ни помогна!Между другото има страхотен път до язорира,но като не знаеш,стават грешки!Към 7 часа вече бяхме на водоема!Избрахме едно местенце и заредихме 3 въдици-2 на перо и една на дъно.От тук започва 2-то премеждие! :) Природата не е лоша!Доста добри сенки,но тези сенки водят до големи закачания!Мн.растителност както на сушата така и във водата! :( Хвърлянето на дъно е почти невъзможно!Като решиш да изкараш изкарваш трева , водорасли и мн.други работи,но не и риба.На перо също много закачки и малко дребна риба-бабушки и каракуди!Абе жива скръб!Като дръпна чартата никога не бих отишал на този язовир!
СЪНДИ

Re: Излет на Правище

Мнение от СЪНДИ »

Колега,не го мисли толкова.И ние имахме същите проблеми.Със закъсвания,а от към водорасли,думи нямам.Следващият Ви излет,ще е сто процента успешен. :smt023
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

Не се отчайвай всеки има такива излети :D
Изображение
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Колега да беше продължил до "Пясъчник". Щеше да си по доволен.И другия път успех.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Кой те излъга ,че сега може да ловиш много риба на Правище.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Колега, това са емоции, които мазохистично ни карат да се връщаме отново и отново по водоемите :) . Всички сме имали такива излети, със сигурност ще имаме и занапред :) !
Много слука занапред :D !
Никога не пия карал!

Изображение
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Колеги благодаря ви за разбирането и куража! :) И аз ви желая много здраве и успешен риболов! :smt023
ИЛКО77
новобранец
новобранец

Мнение от ИЛКО77 »

:mrgreen: Съчуствам ти колега, мен ме пратиха по десния път през гората . Така се бяхме окопали , че едвам ни измкна нивата която намерихме с Жорката Петров.И аз побутах от 5 и 30 до 9 и 30.
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gorkata_petrov »

:D :D :D :D .Така беше.
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
leonardo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leonardo »

Има и такива дни, в които не върви.... Нищо, следващия път ще се компенсира риболова :smt023
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Благодаря ви колеги и наслука! :smt023
Аватар
steven1969_bg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от steven1969_bg »

Канала на излизане от Правище,след гората има преливник...По изборно време,язовира пълен с народ и аз към микрото.Та спрях на преливника - дъното побеляло,застлано като с килим от костурски кожи ! Мрежарите са вършали цяла нощ...Язък за хубавия язовир...
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
RadiМ
новобранец
новобранец

Мнение от RadiМ »

Не са от мрежари :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”