Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Болонезите "FORMAX" ?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Болонезите "FORMAX" ?
Здравейте колеги !
Наскоро си купих една карбонова болонеза-. FORMAX - DYNAMAX BOLO-4.00m-200gr
Рових се из нета ,но нищо не открих за този производител.На първи излет добре се представи пръчката. Акцията не я пише никъде ,пък и в магазина не можаха да ми кажат колко е. Някой познава ли тази марка или може би ще ме упътите към сайт на фирмата ?
Благодаря Ви предварително !
Наскоро си купих една карбонова болонеза-. FORMAX - DYNAMAX BOLO-4.00m-200gr
Рових се из нета ,но нищо не открих за този производител.На първи излет добре се представи пръчката. Акцията не я пише никъде ,пък и в магазина не можаха да ми кажат колко е. Някой познава ли тази марка или може би ще ме упътите към сайт на фирмата ?
Благодаря Ви предварително !
Re: Болонезите "FORMAX" ?
http://www.bulit2000.com/?type=1&lang=bg
Тук имат доста продукти, според мен са с прилично качество за цената.
Тук имат доста продукти, според мен са с прилично качество за цената.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега и аз ловя с ForMax фирмата и аз не мога да определя каква е но ето тук можеш да видиш доста от продуктите им!
http://www.formaxstore.com/
Успехи!
http://www.formaxstore.com/
Успехи!

Където качеството е от значение!
-
- научил се да хвърля
Значи сръбска била марката!На мен ми я представиха за японска 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
аз имам Formax, 7 метра директен, от една година, и съм много доволен просто е страхотен
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Почти няма общо със Сърбия.По принцип ForMax е Английска фирма за производство на композитни материали,логото им е друго на англичаните,но зависи къде са изнесли производстото....Може и Китай да е..Това няма значени е важното е да ти е убобен и зрдав пръта...и риби да го огъват!Ето линк и към Англичаните,който му е интересно да чете и превежда пък може и да го постне в някоя тема:
http://www.formax.co.uk/products

Където качеството е от значение!
Английската фирма която посочваш няма НИЩО общо със сръбската, която правилно по-горе си посочил. Просто съвпадение на имената.didopoli написа:Почти няма общо със Сърбия.По принцип ForMax е Английска фирма за производство на композитни материали,логото им е друго на англичаните,но зависи къде са изнесли производстото....Може и Китай да е..Това няма значени е важното е да ти е убобен и зрдав пръта...и риби да го огъват!Ето линк и към Англичаните,който му е интересно да чете и превежда пък може и да го постне в някоя тема:
FORMAX E-STORE е верига за търговия с китайски риболовни стоки, собственост на сръбската фирма YU-HUNG от Нови Сад.

Kontakt
FORMAX E-STORE
http://www.formaxstore.com
E-mail: prodaja@formaxstore.com
Telefoni: 021/6411-847
Maloprodajni objekti
FORMAX MEGA STORE
Bulevar Mihajla Pupina 165A
Novi Beograd
Telefoni: 011/311-2024, 311-4117
E-mail: office@formaxstore.com
FORMAX STORE
Cara Dušana 47
21000 Novi Sad
Telefon: 021/6467-796
FORMAX MORE
Beogradski kej 13
21000 Novi Sad
Telefon: 021/524-338
Veleprodaja
YU-HUNG d.o.o.
Mileve Simić 23
21000 Novi Sad
Telefoni: 021/6412-807; 6412-804
Fax: 021/6414-582
E-mail: office@yu-hung.com
Аз пък дочух,че Formax са унгарски.Никъде не виждам официален сайт на фирмата производител.Иначе имаха и изложение в панаира,вероятно там трябваше да питам някой от служителите.
Иначе някои тяхни продукти от високия клас правят добро впечатление поне от дадените им параметри.
Иначе някои тяхни продукти от високия клас правят добро впечатление поне от дадените им параметри.
TICA FAN
YUgoslavia-HUNGary
Така нареченият "завод производител" е същият, където се произвеждат въдиците "FILSTAR" и "VIDRAX", затова никъде няма да му видите сайта. Мога да изредя и още десетки хиперизвестни марки, които нямат собствен "завод" за въдици. В това число Шекспир, Мавер, Тубертини, Трабуко, Микадо, Лазер, Фокус, Д.А.М. и т.н.
*Момчета, време е да започнете да правите разлика между производство и търговска марка
Така нареченият "завод производител" е същият, където се произвеждат въдиците "FILSTAR" и "VIDRAX", затова никъде няма да му видите сайта. Мога да изредя и още десетки хиперизвестни марки, които нямат собствен "завод" за въдици. В това число Шекспир, Мавер, Тубертини, Трабуко, Микадо, Лазер, Фокус, Д.А.М. и т.н.
*Момчета, време е да започнете да правите разлика между производство и търговска марка

До колкото знам,в завода на Тика се произвеждат доста от продуктите на другите известни марки.
TICA FAN
Кои например?SONY написа:До колкото знам,в завода на Тика се произвеждат доста от продуктите на другите известни марки.
Нямам представа.Просто слух,който ми е минал някъде през ушите.Завода им е в Тайван,така че нищо чудно да е вярно.
TICA FAN
Само слухове са.SONY написа:Завода им е в Тайван,така че нищо чудно да е вярно.

Офисът е в Тайван:
Но производството е в Китай:TICA Headquarters
EVER WINNER INDUSTRIAL FISHING TACKLE CO.,LTD
ADDRESS: ROOM 3,8F.No.311,Hwa-Mei W.St,Sec2,Taichung 407 TAIWAN
TEL:886-4-23132389
FAX:886-4-23131989
TICA Manufactory
NINGBO EVER WINNER INDUSTRIAL FISHING TACKLE CO.,LTD
No.27,Yanshanhe Bei Road,Beilun,Ningbo,Zhe-Jianh P.R.China Zip:315800
TEL:86-574-86111234
FAX:86-574-86116226
- BV
- вече хвърля и на тежко
Ми, и аз да взема отношение...
Тая година (Май месец) си купих Formax UltimaX Bolo 5m.
Сефтето беше подобаващо - Юни на Искъра около 25 платики.
Вторият риболовен излет на въдичето, отново на Искъра - чупене на връх (груба селска проява от моя страна - засичане / като да паднеш по гръб / с потопен във водата връх... ) Въпреки счупения връх, резултата беше около 15 платики до към 14:00ч.
Ремонта с титаниев първи водач и връх с по-дебели стени ми излезе около 20-на лв.
Третият й излет отново се отчете с около 20-на платики - утре следва четвърти.
За мен лично въдицата е страхотна - лека, чувствителна и ако е оборудвана с подходяща макаричка става Обиец

Тая година (Май месец) си купих Formax UltimaX Bolo 5m.
Сефтето беше подобаващо - Юни на Искъра около 25 платики.
Вторият риболовен излет на въдичето, отново на Искъра - чупене на връх (груба селска проява от моя страна - засичане / като да паднеш по гръб / с потопен във водата връх... ) Въпреки счупения връх, резултата беше около 15 платики до към 14:00ч.
Ремонта с титаниев първи водач и връх с по-дебели стени ми излезе около 20-на лв.
Третият й излет отново се отчете с около 20-на платики - утре следва четвърти.

За мен лично въдицата е страхотна - лека, чувствителна и ако е оборудвана с подходяща макаричка става Обиец

И аз мисля че Formax донякъде са унгарска фирма, поне имам такъв спомен понеже съм говорил с вносителите им. Иначе продуктите им за тази цена са доста прилични
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....