Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Карловци на Испанска река
-
- разбира нещата
Карловци на Испанска река
Привет Колеги. Повече от месец не съм влизал във форума. Пропуснах и откриването,но от два дни(вече съм в България) с удоволствие чета за приятните моменти,които сте имали по родните водоеми. Надявам се в близко време да имам възможност за излет на някой от красивите ни язовири........
Испания,река Сегре(приток на Ебро),близо до гр. Лерида. Пристигнахме на реката около 14 часа на 31.05.09 г. Такъмите бяха предоставени от любезния ни домакин
Спиро от гр.Септември. Мощни въдици,плетено влакно,едра здрава кука и стръв. Замятане на въдици и сипване на водка придружена от салата. После студена бира
и свински ребра.
На този ден имахме три удара.При първия последва откачане след десетина секунди.При втория колегата направи няколко крачки към реката поведен от сома.
Третия удар беше успешен и с дружни усилия извадихме рибата която ще видите на снимките по доло.Качеството на снимките не е добро защото са от телефон.
На втория излет търсихме сом и шаран.Имахме удар на шаранската въдица но последва откачане.Втори удар на шаранската въдица(стръв царевица консерва).
Рибата се отпусна по течението и после бавно без голямо усилие тръгна към брега.Достигайки на два метра до брега за наше очудване видяхме сом около 1,2-1,3 м.
след което рязко тръгна срещу течението.След около двадесет метра шаранската кука 4-5 номер се изправи и сома отиде да расте.
На третия излет колегата Васко от Ст.Загора отново на царевица извади сом около 10кг.От него нямам снимки защото беше почти тъмно преди да си тръгнем.
Четвъртия излет с такъми за сом и шаран,капо откъм риба но с водка салата,бира и ребра.
Ето и снимките от първия излет.

Ето ме и мене със сома.

Успехи колеги.
Испания,река Сегре(приток на Ебро),близо до гр. Лерида. Пристигнахме на реката около 14 часа на 31.05.09 г. Такъмите бяха предоставени от любезния ни домакин
Спиро от гр.Септември. Мощни въдици,плетено влакно,едра здрава кука и стръв. Замятане на въдици и сипване на водка придружена от салата. После студена бира
и свински ребра.
На този ден имахме три удара.При първия последва откачане след десетина секунди.При втория колегата направи няколко крачки към реката поведен от сома.
Третия удар беше успешен и с дружни усилия извадихме рибата която ще видите на снимките по доло.Качеството на снимките не е добро защото са от телефон.
На втория излет търсихме сом и шаран.Имахме удар на шаранската въдица но последва откачане.Втори удар на шаранската въдица(стръв царевица консерва).
Рибата се отпусна по течението и после бавно без голямо усилие тръгна към брега.Достигайки на два метра до брега за наше очудване видяхме сом около 1,2-1,3 м.
след което рязко тръгна срещу течението.След около двадесет метра шаранската кука 4-5 номер се изправи и сома отиде да расте.
На третия излет колегата Васко от Ст.Загора отново на царевица извади сом около 10кг.От него нямам снимки защото беше почти тъмно преди да си тръгнем.
Четвъртия излет с такъми за сом и шаран,капо откъм риба но с водка салата,бира и ребра.
Ето и снимките от първия излет.

Ето ме и мене със сома.

Успехи колеги.
Последно промяна от sava_1968 на Сря Авг 11, 2010 10:13 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
Re: Карловци на Испанска река

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Страхотен репортаж колега!!!
Каква е дълбочината, на която залагахте въдиците?
От снимките мястото изглежда плитко и с бързо течение?
Каква е дълбочината, на която залагахте въдиците?
От снимките мястото изглежда плитко и с бързо течение?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Великолепен екземпляр на чужда територия.Пожелавам подобна слука на всички колеги
по родните водоеми.
по родните водоеми.
Само риба и футбол са ми в главата
-
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
Много добър сом колега.Дай малко повече инфо за мястото щото съм от Reus(Tarragona)и другата седмица ша ходя към Лерида и ще имам свободно време та мога да прескоча(ако мястото не е тайно,разбирасе)ако искаш и на ЛС 

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

кво правите вия бе направо ме разбихте
браво страхотно сте си изкарали
а като гледам снимките,уф как ви завиждам
супер сте 

Браво! Карловската школа се представя за пореден път успешно! Не случайно се навърташ ти покрай Бачо
, хванал си дикиш от контактите с него!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

браво браво сомчето е супер

Нема толкова касапски снимки и отношение!
-
- ще става разбирач

Браво ,екстра сомаци!