Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щука в Пловдивско
Модератор: Paublo_Eskobar
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Щука в Пловдивско
Колеги,дайте инфо къде да търся щуката(но не само да я търся,но и да я намеря!) в Пловдивско по това време.Сега Марица има много вода и за съжаление всички места в близост до града са алт,така че си мисля че щуката трябва да се гони ниакъде извън града по езерата евентуално.
Някой ,ако е ходил скоро на дупката в Белозем нека ми даде актуална информация дали дава щука или не.
[/url]
Някой ,ако е ходил скоро на дупката в Белозем нека ми даде актуална информация дали дава щука или не.

Риболовец,а не рибар съм аз!!
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги разбрах че на дупката в Белозем им спряли водата и водоема е почти празен.Дано не са изловили и щуката
.Иначе и аз съм разочарован от съфорумците- Пловдивчани-от толкова време съм пуснал тази тема в форума-256 пъти е видяна и нито един отговор.Бива ли така колеги Пловдивчани-дайте да се преброим поне Пловдивските щукари.Не казвам да правим някакъв щукарски клуб в Пловдив,но поне тези които сме в форума да организираме нещо като подтема например,в темата "риболов на щука",където постоянно да се актуализира инфото за риболова на щука в Пловдивско,защото като гледам най-много софианци се организират по въпроса,та ние с какво сме по-долу от тях

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Брада ,ако не знаеш на Белозем има две платени дупки ,на които може да се лови щука(явно не говорим за един и същи водоем).На едната дупка(баровската,както аз я наричам,щото там ходят най-вече разни баровци с жипове....) и за която най-вероятно ти говориш,условията наистина са такива.То когато ще си плащам щуката по 4 лв.,по-добре от магазина да си я купя
,затова там аз не ходя.Говоря за другата дупка(нея малко хора я знаят),та там плащаш 5 лв. на човек и каквото си хванеш си е за теб без да го плащаш.Разбира се щуката там е по-малко в сравнение с баровската дупка,но наесен като бях там имах по 10 удара на ден,което според мен хич не е малко,макар че повечето щуки бяха чивии(под 1 кг.)