Да направим още по-компактен и ползотворен форума!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

jim_jim_jim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Да направим още по-компактен и ползотворен форума!

Мнение от jim_jim_jim »

Много ще е добре да се съкратят разделите.Така по-лесно ще си комуникираме помежду си и няма да има повтарящи се тематики в няколко раздела.Както и няма да се чуди човек ,къде да пусне тема.Например :"Информация за Водоемите" и "Къде кълве в момента? "могат да са в една тема."Риболов на тежко" и "Риболов с фидър" също."Сладководен Риболов" е излишна при положение ,че има специализирани теми доста."Въдица и макара" и "Риболовни такъми" могат и те да се заедно.
Според мен 10-12/сега са 39 :!: / подфорумни раздела са напълно достатъчни за един компактен и ползотворен форум.
Ще се надявам и другите колеги да изкажат мнения по това предложение
Благодаря за вниманието и НАСЛУКА !
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: Да направим още по-компактен и ползотворен форума!

Мнение от Николай Неделков »

:lol: :mrgreen: :axe:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Като му погледнах на колегата ника ми дойде една много готина песен на акъла "Джими,Джими...Ах Джими ,Джими :partyman: :smt117
Колега от това по-компактен няма как да бъде този форум и това,че си новодошъл не значи,че е сложен прави като мен горе в дясно има едно бутонче и на него пише "Търсене" пишеш там къквото ти трябва и то излиза в 99.99% от случейте :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

jim_jim_jim написа:Много ще е добре да се съкратят разделите.Така по-лесно ще си комуникираме помежду си и няма да има повтарящи се тематики в няколко раздела.Както и няма да се чуди човек ,къде да пусне тема.Например :"Информация за Водоемите" и "Къде кълве в момента? "могат да са в една тема."Риболов на тежко" и "Риболов с фидър" също. "Въдица и макара" и "Риболовни такъми" могат и те да се заедно.

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

За "Информация на водоемите" и "Къде кълве в момента" не съм съгласен въобще.Защо??? АМИ защото Информация за водоемите е създадена да се пише за конкретен водоем .....Намира се еди къде, на.......надморска височина, има такава и такава риба, места за риболов тези и тези, снимки и т.н..Обаче всеки пише без да мисли и без да се огледа малко.То колкото и модове да има немогат да насмогнат там.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

david_1995 написа:Аз съм за да направим форума по добър но с какво трябва да кажем на модераторите !!!

Бате, първо започни да слагаш запетайки на изреченията. Колкото до модераторите не се и опитвай да има казваш какво да правят защото не е твоя работа.
jim_jim_jim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jim_jim_jim »

Не исках да засягам никой.Просто мислех да се направи нещо да се синтезират темите/видях го от един друг риболовен форум/.....или модератор да ги премества в правилните раздели.Все пак forum.nariba.com за сега е най-посещаваният риболовен портал за комуникация.
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

jim_jim_jim написа:Както и няма да се чуди човек ,къде да пусне тема.
Изображение
Ясно и точно си пише в кой подфорум какво да се пише, ама никой не чете и затова не му е ясно.
Под заглавието на подфорума е обяснено какво да се пише в него.
То е направено просто, ама...........
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

jim_jim_jim написа:Не исках да засягам никой.Просто мислех да се направи нещо да се синтезират темите/видях го от един друг риболовен форум/.....или модератор да ги премества в правилните раздели.Все пак forum.nariba.com за сега е най-посещаваният риболовен портал за комуникация.

Бате нямам нищо против деловите предложения, винаги има какво още да се направи, но пребързаните решения обикновено водят до грешки.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

jim_jim_jim написа:Много ще е добре да се съкратят разделите.Така по-лесно ще си комуникираме помежду си и няма да има повтарящи се тематики в няколко раздела.Както и няма да се чуди човек ,къде да пусне тема.Например :"Информация за Водоемите" и "Къде кълве в момента? "могат да са в една тема."Риболов на тежко" и "Риболов с фидър" също."Сладководен Риболов" е излишна при положение ,че има специализирани теми доста."Въдица и макара" и "Риболовни такъми" могат и те да се заедно.
Според мен 10-12/сега са 39 :!: / подфорумни раздела са напълно достатъчни за един компактен и ползотворен форум.
Ще се надявам и другите колеги да изкажат мнения по това предложение
Благодаря за вниманието и НАСЛУКА !
Аз мисля ,че ти е реано да даваш такива мнения,ощше повече пък и обединяване на фидер с тежко,това е за бисери.Дай едно общо нещо между тях.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

david_1995 написа:Аз съм за да направим форума по добър но с какво трябва да кажем на модераторите !!!
Колега,нека си останат така нещата...Форумът си е добре,не че не може да стане и по-добре,но няма да стане по твоя идея.Що ли? Щото си новобранец/като мен/.Като почетеш повечко,както всички ще те съветват,ще разбереш,че има стотина колеги,които се познават лично,отдавна са в играта,много са напред с материала,някои от тях са доста тънкообидни, и тяхното мнение се чува.Останалите трябва да четем и да не се изказваме неподготвени... :D
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Глушак,добре си се ориентирал.Нямам против предложенията на новите колеги,но мнооооого трябва да четат.за да разберат как духа ветеро :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

glushaka написа:...Като почетеш повечко,както всички ще те съветват,ще разбереш,че има стотина колеги,които се познават лично,отдавна са в играта,много са напред с материала,някои от тях са доста тънкообидни, и тяхното мнение се чува.Останалите трябва да четем и да не се изказваме неподготвени... :D

А така , виж ти бързо схващаш , а малкия още не може да разбере къде се крие ключа от бараката :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

Николай Неделков написа:
glushaka написа:...Като почетеш повечко,както всички ще те съветват,ще разбереш,че има стотина колеги,които се познават лично,отдавна са в играта,много са напред с материала,някои от тях са доста тънкообидни, и тяхното мнение се чува.Останалите трябва да четем и да не се изказваме неподготвени... :D

А така , виж ти бързо схващаш , а малкия още не може да разбере къде се крие ключа от бараката :lol:
Абе цял живот еби-учи,еби-учи....Бях спрял да уча,ама ще трябва пак.. :D Ех,кога ще стана и аз старо куче :(
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

glushaka написа:
Колега,нека си останат така нещата...Форумът си е добре,не че не може да стане и по-добре,но няма да стане по твоя идея.Що ли? Щото си новобранец/като мен/.Като почетеш повечко,както всички ще те съветват,ще разбереш,че има стотина колеги,които се познават лично,отдавна са в играта,много са напред с материала,някои от тях са доста тънкообидни, и тяхното мнение се чува.Останалите трябва да четем и да не се изказваме неподготвени... :D
Колега :shock: Нещо вътрешно ми говори.Че се стремиш към провокации. :wink:
Истината е че по старите Колеги от форума.Са на ТИ С НЕЩАТА.Сто процентови пичове.Млади Сърцати момчета.И най вече държът на ПРИЯТЕЛСТВО.
п.п.Много,многоооооооо има да учиме с теб Колега. :smt023
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”