Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Да направим още по-компактен и ползотворен форума!
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Да направим още по-компактен и ползотворен форума!
Много ще е добре да се съкратят разделите.Така по-лесно ще си комуникираме помежду си и няма да има повтарящи се тематики в няколко раздела.Както и няма да се чуди човек ,къде да пусне тема.Например :"Информация за Водоемите" и "Къде кълве в момента? "могат да са в една тема."Риболов на тежко" и "Риболов с фидър" също."Сладководен Риболов" е излишна при положение ,че има специализирани теми доста."Въдица и макара" и "Риболовни такъми" могат и те да се заедно.
Според мен 10-12/сега са 39
/ подфорумни раздела са напълно достатъчни за един компактен и ползотворен форум.
Ще се надявам и другите колеги да изкажат мнения по това предложение
Благодаря за вниманието и НАСЛУКА !
Според мен 10-12/сега са 39

- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Да направим още по-компактен и ползотворен форума!

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като му погледнах на колегата ника ми дойде една много готина песен на акъла "Джими,Джими...Ах Джими ,Джими
Колега от това по-компактен няма как да бъде този форум и това,че си новодошъл не значи,че е сложен прави като мен горе в дясно има едно бутонче и на него пише "Търсене" пишеш там къквото ти трябва и то излиза в 99.99% от случейте

Колега от това по-компактен няма как да бъде този форум и това,че си новодошъл не значи,че е сложен прави като мен горе в дясно има едно бутонче и на него пише "Търсене" пишеш там къквото ти трябва и то излиза в 99.99% от случейте

Без риболов няма любов !
-
- учете се от него
jim_jim_jim написа:Много ще е добре да се съкратят разделите.Така по-лесно ще си комуникираме помежду си и няма да има повтарящи се тематики в няколко раздела.Както и няма да се чуди човек ,къде да пусне тема.Например :"Информация за Водоемите" и "Къде кълве в момента? "могат да са в една тема."Риболов на тежко" и "Риболов с фидър" също. "Въдица и макара" и "Риболовни такъми" могат и те да се заедно.

- barutchiata ©
- Администратор
За "Информация на водоемите" и "Къде кълве в момента" не съм съгласен въобще.Защо??? АМИ защото Информация за водоемите е създадена да се пише за конкретен водоем .....Намира се еди къде, на.......надморска височина, има такава и такава риба, места за риболов тези и тези, снимки и т.н..Обаче всеки пише без да мисли и без да се огледа малко.То колкото и модове да има немогат да насмогнат там.
- barutchiata ©
- Администратор
david_1995 написа:Аз съм за да направим форума по добър но с какво трябва да кажем на модераторите !!!
Бате, първо започни да слагаш запетайки на изреченията. Колкото до модераторите не се и опитвай да има казваш какво да правят защото не е твоя работа.
-
- научил се да хвърля
Не исках да засягам никой.Просто мислех да се направи нещо да се синтезират темите/видях го от един друг риболовен форум/.....или модератор да ги премества в правилните раздели.Все пак forum.nariba.com за сега е най-посещаваният риболовен портал за комуникация.
- CrossFire
- разбира нещата
jim_jim_jim написа:Както и няма да се чуди човек ,къде да пусне тема.

Ясно и точно си пише в кой подфорум какво да се пише, ама никой не чете и затова не му е ясно.
Под заглавието на подфорума е обяснено какво да се пише в него.
То е направено просто, ама...........

- barutchiata ©
- Администратор
jim_jim_jim написа:Не исках да засягам никой.Просто мислех да се направи нещо да се синтезират темите/видях го от един друг риболовен форум/.....или модератор да ги премества в правилните раздели.Все пак forum.nariba.com за сега е най-посещаваният риболовен портал за комуникация.
Бате нямам нищо против деловите предложения, винаги има какво още да се направи, но пребързаните решения обикновено водят до грешки.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Аз мисля ,че ти е реано да даваш такива мнения,ощше повече пък и обединяване на фидер с тежко,това е за бисери.Дай едно общо нещо между тях.jim_jim_jim написа:Много ще е добре да се съкратят разделите.Така по-лесно ще си комуникираме помежду си и няма да има повтарящи се тематики в няколко раздела.Както и няма да се чуди човек ,къде да пусне тема.Например :"Информация за Водоемите" и "Къде кълве в момента? "могат да са в една тема."Риболов на тежко" и "Риболов с фидър" също."Сладководен Риболов" е излишна при положение ,че има специализирани теми доста."Въдица и макара" и "Риболовни такъми" могат и те да се заедно.
Според мен 10-12/сега са 39/ подфорумни раздела са напълно достатъчни за един компактен и ползотворен форум.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
Колега,нека си останат така нещата...Форумът си е добре,не че не може да стане и по-добре,но няма да стане по твоя идея.Що ли? Щото си новобранец/като мен/.Като почетеш повечко,както всички ще те съветват,ще разбереш,че има стотина колеги,които се познават лично,отдавна са в играта,много са напред с материала,някои от тях са доста тънкообидни, и тяхното мнение се чува.Останалите трябва да четем и да не се изказваме неподготвени...david_1995 написа:Аз съм за да направим форума по добър но с какво трябва да кажем на модераторите !!!

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Глушак,добре си се ориентирал.Нямам против предложенията на новите колеги,но мнооооого трябва да четат.за да разберат как духа ветеро 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Николай Неделков
- учете се от него
glushaka написа:...Като почетеш повечко,както всички ще те съветват,ще разбереш,че има стотина колеги,които се познават лично,отдавна са в играта,много са напред с материала,някои от тях са доста тънкообидни, и тяхното мнение се чува.Останалите трябва да четем и да не се изказваме неподготвени...
А така , виж ти бързо схващаш , а малкия още не може да разбере къде се крие ключа от бараката

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Абе цял живот еби-учи,еби-учи....Бях спрял да уча,ама ще трябва пак..Николай Неделков написа:glushaka написа:...Като почетеш повечко,както всички ще те съветват,ще разбереш,че има стотина колеги,които се познават лично,отдавна са в играта,много са напред с материала,някои от тях са доста тънкообидни, и тяхното мнение се чува.Останалите трябва да четем и да не се изказваме неподготвени...
А така , виж ти бързо схващаш , а малкия още не може да разбере къде се крие ключа от бараката

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
Колегаglushaka написа:Колега,нека си останат така нещата...Форумът си е добре,не че не може да стане и по-добре,но няма да стане по твоя идея.Що ли? Щото си новобранец/като мен/.Като почетеш повечко,както всички ще те съветват,ще разбереш,че има стотина колеги,които се познават лично,отдавна са в играта,много са напред с материала,някои от тях са доста тънкообидни, и тяхното мнение се чува.Останалите трябва да четем и да не се изказваме неподготвени...david_1995 написа:Аз съм за да направим форума по добър но с какво трябва да кажем на модераторите !!!

Истината е че по старите Колеги от форума.Са на ТИ С НЕЩАТА.Сто процентови пичове.Млади Сърцати момчета.И най вече държът на ПРИЯТЕЛСТВО.
п.п.Много,многоооооооо има да учиме с теб Колега.