Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Наскоро си купих Shakespeare - Supreme Magnesium
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Наскоро си купих Shakespeare - Supreme Magnesium
Имам един въпрос - Наскоро си купих Shakespeare - Supreme Magnesium, а няколко поста преди моя видях сравнение с друга макара и обяснението защо си приличат показателите им. Въпроса ми е дали тази макар която съм си купил има същите качества като другата или е по некачествен вариант?
Re: Май и аз ще спинингаря
Благодаря за отговора! Супер форум, пишеш и мнения няма! Много е трудно на някой от модераторите да напише едно изречение - да със същите характеристки е или не качеството е по-слабо!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Изречение :
- Модераторите не са длъжни да са ловили с всички видове макари !
- Модераторите не са длъжни да са ловили с всички видове макари !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
И това ми било модератори! Срамота, специалисти...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Бе може и да не сте длъжни, но нищо не ви пречи да отгатнете
Ко са правите тогава на специалисти я 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Кат ви опашем зад вратовете и двамата
Айде , единят много скоро ще го добарам на една тежка маса а другият ще го преодстъпя на колегата адаш щото му е под ръка и готова работата

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Skorpi
- сериозен играч

Последно промяна от Skorpi на Пет Юли 10, 2009 4:45 pm, променено общо 1 път.
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

Здравей колега,Skorpi написа:Lubopitko , bad_boy - бре момчета защто ми спамите темата
как реши, че постовете са спам

Извинявай за острия тон, но така се получава когато човек се меси там където не му е работата

П.п. Павле ако е много тежка масата идем да помагаме с адаша ти

Последно промяна от bad_boy на Чет Юли 09, 2009 9:14 am, променено общо 1 път.
Re: Наскоро си купих Shakespeare - Supreme Magnesium
Ай да видим кой на кого спами темата ся... 

Любопитко, виж сега, Модераторите са ерудирани пичове, но не са длъжни да отговарят на всички наши въпроси, тяхната роля във форума е другаLubopitko написа:Благодаря за отговора! Супер форум, пишеш и мнения няма! Много е трудно на някой от модераторите да напише едно изречение - да със същите характеристки е или не качеството е по-слабо!

Причини да не получиш отговор могат да бъдат и несмислено зададен въпрос както и нежелание на колегите във форума ползвали тази макара да споделят мнение щото става мазало при дебат за по-скъпички макарета

Колеги вземах си тази макара размер ..... и смятам да я сложа на тази пръчка ....., ще я ползвам основно за риболов на ..... по река ... или на затворен водоем .... за .... !Как мислите изборът ми дали е бил правилен

На този въпрос, трябва да ти се отговори с въпроси. Ти какво точно очакваш от една макара? И кои качества точно те интересуват? Какво е некачествен /дефектен/ вариант?Въпроса ми е дали тази макар която съм си купил има същите качества като другата или е по некачествен вариант?
п.п. Мунчо и Скорпи - сега аз да питам бе що спамите наЩа тема

Аз по темата да се включа
, колега по добра макара от тази трудно ще се намери не се съмнявай а си я ползвай със здраве

- Skorpi
- сериозен играч
Не знаех че в моита тема съм се месил дето не мие работатаЗдравей колега,
как реши, че постовете са спам![]()
Ти Модератор ли го даваш или просто търсиш повод за конфликт, дискриминирайки кой може да пише в определена тема и кой не
![]()
![]()
Извинявай за острия тон, но така се получава когато човек се меси там където не му е работата

Добре че сестрата е поуправил нещата а ти се дръж малко по толерантно не че ми пука ама ти си знаиш де

Пооправих си малко поста, дано сега съм се изразил по-ясноSkorpi написа:Не знаех че в моита тема съм се месил дето не мие работатаЗдравей колега,
как реши, че постовете са спам![]()
Ти Модератор ли го даваш или просто търсиш повод за конфликт, дискриминирайки кой може да пише в определена тема и кой не
![]()
![]()
Извинявай за острия тон, но така се получава когато човек се меси там където не му е работата/модераторите решават кое е спам и кое не е, не ти /![]()
Добре че сестрата е поуправил нещата а ти се дръж малко по толерантно не че ми пука ама ти си знаиш де

Като ще ми говориш за толерантност да те питам, толерантно ли бе от твоя страна да дискриминираш кой да пише в темата и кой не

- Skorpi
- сериозен играч
Като те гледам вместо да си намалиш хапливия тон ти продължавах да се дразниш даваш епитети за мен без да ме познаваш ай сприсе вече 

-
- разбира нещата
Ами според мед тези два вида макари едва ли някой ги е тествал за да ти даде логичен отговор...все пак мненията може да са положителни или отрицателни от едната към другата и обратно...но за това трябва да каже човек който е пипал и изпитал за да даде конкретно мнение...така че не виждам да се сърдиш на някой освен на себе си...
Поздрави!

Поздрави!
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!