Наскоро си купих Shakespeare - Supreme Magnesium

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Lubopitko
новобранец
новобранец

Наскоро си купих Shakespeare - Supreme Magnesium

Мнение от Lubopitko »

Имам един въпрос - Наскоро си купих Shakespeare - Supreme Magnesium, а няколко поста преди моя видях сравнение с друга макара и обяснението защо си приличат показателите им. Въпроса ми е дали тази макар която съм си купил има същите качества като другата или е по некачествен вариант?
Lubopitko
новобранец
новобранец

Re: Май и аз ще спинингаря

Мнение от Lubopitko »

Благодаря за отговора! Супер форум, пишеш и мнения няма! Много е трудно на някой от модераторите да напише едно изречение - да със същите характеристки е или не качеството е по-слабо!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Изречение :

- Модераторите не са длъжни да са ловили с всички видове макари !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

И това ми било модератори! Срамота, специалисти...
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
bad_boy
новобранец
новобранец

Мнение от bad_boy »

Бе може и да не сте длъжни, но нищо не ви пречи да отгатнете :!: Ко са правите тогава на специалисти я :mrgreen:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Кат ви опашем зад вратовете и двамата :twisted: :twisted: :twisted: Айде , единят много скоро ще го добарам на една тежка маса а другият ще го преодстъпя на колегата адаш щото му е под ръка и готова работата :twisted: :twisted: :twisted:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

:wink:
Последно промяна от Skorpi на Пет Юли 10, 2009 4:45 pm, променено общо 1 път.
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
bad_boy
новобранец
новобранец

Мнение от bad_boy »

Skorpi написа:Lubopitko , bad_boy - бре момчета защто ми спамите темата :?:
Здравей колега,
как реши, че постовете са спам :idea: :?: Ти Модератор ли го даваш или просто търсиш повод за конфликт, дискриминирайки кой може да пише в определена тема и кой не :!: :?:

Извинявай за острия тон, но така се получава когато човек се меси там където не му е работата :idea:

П.п. Павле ако е много тежка масата идем да помагаме с адаша ти :wink:
Последно промяна от bad_boy на Чет Юли 09, 2009 9:14 am, променено общо 1 път.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Re: Наскоро си купих Shakespeare - Supreme Magnesium

Мнение от sestrata »

Ай да видим кой на кого спами темата ся... :lol:
bad_boy
новобранец
новобранец

Мнение от bad_boy »

Lubopitko написа:Благодаря за отговора! Супер форум, пишеш и мнения няма! Много е трудно на някой от модераторите да напише едно изречение - да със същите характеристки е или не качеството е по-слабо!
Любопитко, виж сега, Модераторите са ерудирани пичове, но не са длъжни да отговарят на всички наши въпроси, тяхната роля във форума е друга :wink:
Причини да не получиш отговор могат да бъдат и несмислено зададен въпрос както и нежелание на колегите във форума ползвали тази макара да споделят мнение щото става мазало при дебат за по-скъпички макарета :!: За да получиш отговори трябва да попиташ малко по-ясно и конкретно като например:
Колеги вземах си тази макара размер ..... и смятам да я сложа на тази пръчка ....., ще я ползвам основно за риболов на ..... по река ... или на затворен водоем .... за .... !Как мислите изборът ми дали е бил правилен :?:
Въпроса ми е дали тази макар която съм си купил има същите качества като другата или е по некачествен вариант?
На този въпрос, трябва да ти се отговори с въпроси. Ти какво точно очакваш от една макара? И кои качества точно те интересуват? Какво е некачествен /дефектен/ вариант?

п.п. Мунчо и Скорпи - сега аз да питам бе що спамите наЩа тема :wink: :?:
valio1
новобранец
новобранец

Мнение от valio1 »

Аз по темата да се включа :), колега по добра макара от тази трудно ще се намери не се съмнявай а си я ползвай със здраве
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Здравей колега,
как реши, че постовете са спам :idea: :?: Ти Модератор ли го даваш или просто търсиш повод за конфликт, дискриминирайки кой може да пише в определена тема и кой не :!: :?:
Извинявай за острия тон, но така се получава когато човек се меси там където не му е работата
Не знаех че в моита тема съм се месил дето не мие работата :mrgreen:
Добре че сестрата е поуправил нещата а ти се дръж малко по толерантно не че ми пука ама ти си знаиш де :smt051
Изображение
bad_boy
новобранец
новобранец

Мнение от bad_boy »

Skorpi написа:
Здравей колега,
как реши, че постовете са спам :idea: :?:Ти Модератор ли го даваш или просто търсиш повод за конфликт, дискриминирайки кой може да пише в определена тема и кой не :!: :?:
Извинявай за острия тон, но така се получава когато човек се меси там където не му е работата/модераторите решават кое е спам и кое не е, не ти /
Не знаех че в моита тема съм се месил дето не мие работата :mrgreen:
Добре че сестрата е поуправил нещата а ти се дръж малко по толерантно не че ми пука ама ти си знаиш де :smt051
Пооправих си малко поста, дано сега съм се изразил по-ясно :lol:
Като ще ми говориш за толерантност да те питам, толерантно ли бе от твоя страна да дискриминираш кой да пише в темата и кой не :!: :?: Що не направи забележка на Мунчо? А на Марко няколко поста преди това? Не че ми пука за мнението ти ма ти си знаеш де :mrgreen: Заради ето такива забележки като твоите все по-малко хора ще пишат във форума и ще се чудите що не ви отговарят после колегите!
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Като те гледам вместо да си намалиш хапливия тон ти продължавах да се дразниш даваш епитети за мен без да ме познаваш ай сприсе вече :twisted:
Изображение
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

Ами според мед тези два вида макари едва ли някой ги е тествал за да ти даде логичен отговор...все пак мненията може да са положителни или отрицателни от едната към другата и обратно...но за това трябва да каже човек който е пипал и изпитал за да даде конкретно мнение...така че не виждам да се сърдиш на някой освен на себе си... :wink:
Поздрави!
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”