Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

братушково
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: братушково
Бях там преди десетина дни.Таксата е 5лв. на човек.От 8 до около 13 часа улова ни на трима души беше 8,500 кг. каракуда/среден размер/ + три малки голи шаранчета.Моя съвет е да застанеш от другата страна на язовира не от към бариерата.Стръв- варено жито.До "хубавото" место се стига като продължиш през селото на края в ляво има черен път.Хващаш по него, минаваш през една рекичка, която е дълбока 20см. и си там.Приятел ми каза, че докато си е дърпал каракуди тези до него са имали два доста добри шарана около 7-8 кила.На слука и да запишеш успешен риболов.
Аз също ще кажа че е 5 лв. на 4овек без друго плащане и тъй като съм близо до Братушково често ходя там. Мога да кажа само че преди 2-3 години е преточван и ловното пускаха след това шаран и каракуда малки в продължение на 2 год. и не кой знае колко но все пак . Сега собствениците си върнаха земята и затова има вход 5лв.който вземат Те , а иначе щеше да е с риболовен билет.Да се върнем на шараните такива по 7-8 кила няма най голямото което съм виждал или улавял е около 0.400-0.500 кг. те просто няма кога да пораснат , иначе на раздумка може само опашката да тежи толкова(това в кръга на майтапа). И последно пролетта ловихме пастърва по 20 см. може би беше дошла по река през зимата защото сега е плитка. За момента обаче изобщо не удря вече и това пробвах няколко пъти пък и са толкова малки..!! ААА забравих за каракуди,слънчоци и кубинчовци много е има и дни в които ми се е случвало да не дава.Хайде ЧАО че стана време за риба..!!
kova4 написа:Аз също ще кажа че е 5 лв. на 4овек без друго плащане и тъй като съм близо до Братушково често ходя там. Мога да кажа само че преди 2-3 години е преточван и ловното пускаха след това шаран и каракуда малки в продължение на 2 год. и не кой знае колко но все пак . Сега собствениците си върнаха земята и затова има вход 5лв.който вземат Те , а иначе щеше да е с риболовен билет.Да се върнем на шараните такива по 7-8 кила няма най голямото което съм виждал или улавял е около 0.400-0.500 кг. те просто няма кога да пораснат , иначе на раздумка може само опашката да тежи толкова(това в кръга на майтапа). И последно пролетта ловихме пастърва по 20 см. може би беше дошла по река през зимата защото сега е плитка. За момента обаче изобщо не удря вече и това пробвах няколко пъти пък и са толкова малки..!! ААА забравих за каракуди,слънчоци и кубинчовци много е има и дни в които ми се е случвало да не дава.Хайде ЧАО че стана време за риба..!!
эа шарани по 7-8 кила и такива амури до миналата година ти гарантирам че имаше
въпроса ми е дали таэи година не е иэмрежен от сторите арендатори ако някои энае нещо
За мреженето гаранция няма има различни слухове повече ДА помалко НЕ ,но такава риба няма(поне засега) ,а аз ходя и все щях да чуя ако не от риболовците поне от селските апапи или собствениците(гарантирам поне за тази година)Арендатор вече няма .Старита земя около язовира и него са върнати на собствениците(няколко семейства) и те са си направили сдружение Братушково(фирма)булстат:131236149 за да могат да вземат пари затова и таксата на човек е за вход .Те досега не са имали нищо общо с риба зарибяване и аренди и за момента неим пука колко риба и как ще я уловиш рибата.Нали се сещаш че скоро и тази каракуда няма да я има затова и възникна спор м/у тях и ловно-рибарското дружество защото едните са пускали риба и не могат да извлекът нищо от това и другите че това вече си е тяхно и не ги интересува. А бе дълго още може да се приказва ама рибата каквато и да я има там скоро ще я заняма..
Има риба, има!
За който си може, там има. Доволен съм!
boybey написа:Има риба, има!
риби или рибета