Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание по фидер 12.07.09г с.Куртово
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Състезание по фидер 12.07.09г с.Куртово
Здравейте приятели.Завърши поредната "Надревара за победата - Фидер риболов №3 " който се проведе на водоема до с.Куртово водоема на Бай Георги.След предишното разочарование на въпросния водоем този път мисля,че почти никой няма да се оплаче освен няколко човека.Риболова започна с пристигането на водоема около 6 и 10 теглихме жребия той си каза тежката дума разпределихме се както миналия път на два сектора(сектор А и сектор Б ) след настаняването по местата забъркването на манджи специалитети и темподобни вкусотиики риболова започна в 7 и 15 с предварителното захранване,което продължи до 7 и 20 когата бяха заметнати във водата всички хранилки настървени след предишното разочарование и с базици подмятани от всички страни,че и този път ще си останем "КАПО".Както и да е около 7 и 30 регистрирах първото кълване което беше изтървано.Около 8 без 15 Владо - Binder забучи първия палавник и успешно го кепчоса последваха снимки който по-късно ще кача.И от там като се отпуши работата всеки взе да вади,но имаше един много странен феномен който след дискусия м/у повечето колеги се оказа,че се е случил на хората който са заложили на 0.12 повод.Феномена се състоеше в това,че след удъра на рибата и засичането от наша страна вадехме кошничките,но не и куките всичките скъсани по този начин куки бяха скъсани на 1-2 см над куката,а самия повод беше все едно сме го стъргали по камъни.Масово използваната стръв бе бял червей.Също тъка имаше извадени амури някои хора даже с повече от един.Като цяло мироприятието примина доста добре като изключим някои малки подробности които няма да обсъждаме поне аз не искам да ги обсъждам.Аз лично си прекарах много гот с сладкодумни разговори с колегите от София и Перник мисля,че беше другия.Имаше базици,закачки и бирички а най-много Удоволствието от това да бъдеш за риба с приятна компания.
Благодарим на Коцето - For за това,че отново поръча медалите и наградата за най-голяма риба.
Благодарим на Ицо - butnik без които това мироприятие нямаше да се състои.
И най вече балагодарим,че отново бяхме заедно и прекарахме едно страхотно и незабравимо мироприятие!
Очаквайте подробна информация за победители улов и снимки малко по късно !
Нека участниците в мироприятието да разяснят малко от своите тайни ако не е проблем кой къвко и защо.
Аз лично лових с захранка Mondial f Carp Strawbery използвах куки Formax 14,повод 12 пак на Formax към захранката добавих около 50 гр бял и 150 сладка царевица.Мойте лични наблюдения бяха,че рибите се държаха на петното но не съм сигурен дали заради голямото количество жива стръв който всички вкарахме в водата имах удари или по-точно попивания с отместване 1-2 см и до там след което презамятах.Другото което забелязах е,че 1 мин след всяка замятане имах побутвания който след кратка дискусия с другите колеги решихме,че са в следствие на побутването от страната на рибата насочено към хранилката не към стръвта.
Айде и дано скоро се видим пак!
1 Място Коки 11 кг
2 Място Стамат с 10.260
3 Място Владо -Bindera - 9.680
4 Митака - Crossfire - 9.080
5 Теди - 8.900
6 Емо боб - 8.360
7 Богито - BZI - 7.550
8 Ники Ангелов - 5.300
9 Свтослав - 3.820
10 Наско - ExTaZzY (тоест аз ) - 2.340
11 Тони малкия - 2.300
12 Фугата (той си знае )
Прилагам и снимките не са много,но са от сърце
Настаняване по местата

Тъй като нямаше кой да ме снима реших да си снимам работното място сам и да приложа фотошоп ама

Владо с първата риба повреме на самото действие

Ето я рибата която ни даде старт на хъса и кръвта в очите

Победителите(както виждате от горното класиране което е крайно и окончателно има допусната грешка в изчисленията и човека на 3-то място трябва да е Владо- Binder ,но на негово място е Митака извинявам се за допуснатата грешка вината е изцяло моя защото не погледнах крайния резултат още веднъж!

Награда за най-голяма риба получи Коки - Амур 4.200 гр.

И самата банда с която си прекарахме чудесно

Това беше от мен ако някой още е правил снимки нека ги качи в темата.
Надявам се скоровреме пак да се срещнем и най-важното да сме живи и здрави до тогава.
Линк към снимките
Благодарим на Коцето - For за това,че отново поръча медалите и наградата за най-голяма риба.
Благодарим на Ицо - butnik без които това мироприятие нямаше да се състои.
И най вече балагодарим,че отново бяхме заедно и прекарахме едно страхотно и незабравимо мироприятие!
Очаквайте подробна информация за победители улов и снимки малко по късно !
Нека участниците в мироприятието да разяснят малко от своите тайни ако не е проблем кой къвко и защо.
Аз лично лових с захранка Mondial f Carp Strawbery използвах куки Formax 14,повод 12 пак на Formax към захранката добавих около 50 гр бял и 150 сладка царевица.Мойте лични наблюдения бяха,че рибите се държаха на петното но не съм сигурен дали заради голямото количество жива стръв който всички вкарахме в водата имах удари или по-точно попивания с отместване 1-2 см и до там след което презамятах.Другото което забелязах е,че 1 мин след всяка замятане имах побутвания който след кратка дискусия с другите колеги решихме,че са в следствие на побутването от страната на рибата насочено към хранилката не към стръвта.
Айде и дано скоро се видим пак!
1 Място Коки 11 кг
2 Място Стамат с 10.260
3 Място Владо -Bindera - 9.680
4 Митака - Crossfire - 9.080
5 Теди - 8.900
6 Емо боб - 8.360
7 Богито - BZI - 7.550
8 Ники Ангелов - 5.300
9 Свтослав - 3.820
10 Наско - ExTaZzY (тоест аз ) - 2.340
11 Тони малкия - 2.300
12 Фугата (той си знае )

Прилагам и снимките не са много,но са от сърце
Настаняване по местата

Тъй като нямаше кой да ме снима реших да си снимам работното място сам и да приложа фотошоп ама

Владо с първата риба повреме на самото действие

Ето я рибата която ни даде старт на хъса и кръвта в очите

Победителите(както виждате от горното класиране което е крайно и окончателно има допусната грешка в изчисленията и човека на 3-то място трябва да е Владо- Binder ,но на негово място е Митака извинявам се за допуснатата грешка вината е изцяло моя защото не погледнах крайния резултат още веднъж!

Награда за най-голяма риба получи Коки - Амур 4.200 гр.

И самата банда с която си прекарахме чудесно

Това беше от мен ако някой още е правил снимки нека ги качи в темата.
Надявам се скоровреме пак да се срещнем и най-важното да сме живи и здрави до тогава.
Линк към снимките
Последно промяна от ExTaZzY на Нед Юли 12, 2009 10:20 pm, променено общо 2 пъти.

Без риболов няма любов !
-
- сериозен играч
Re: Състезание по фидер 12.06.09г с.Куртово

Много добре сте искарали момчета,Браво на вас

Последно промяна от Йордан Марков на Нед Юли 12, 2009 8:16 pm, променено общо 1 път.
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво на Ицо а и на всички вас 
Феномена е лесно обесним , като се има предвид , че сте ловили на бял а там има пуснати около 500 и нагоре пъстърви и един господ знае колко бели риби
))

Феномена е лесно обесним , като се има предвид , че сте ловили на бял а там има пуснати около 500 и нагоре пъстърви и един господ знае колко бели риби

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Моите поздравления, към всички колеги фенове на фидер риболова. 
Само щуката го прави 

Не ми се е случвало пъстърва или бяла риба да прегризат повода.alcora написа:...Феномена е лесно обесним , като се има предвид , че сте ловили на бял а там има пуснати около 500 и нагоре пъстърви и един господ знае колко бели риби))

нямам живарник
браво на вас
момчета,между другото вчера и аз бях там на този водоем и мога да кажа че за 2,30ч хванахме 7 броя и си направих и сефтето на голия 8 метров телескоп които е с ластик
умрях от кеф вадят по 4-5метра ластик тия калпазани но много валеше и не можах да снимам беше ме страх да не разваля фотото(сори за спама)но много симпатично водоемче се оказа
това място

- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
"Феномена" се прояви и при нас на отсрещната страна. Мойто влакно бе 0,148 и кука 14-ка. Три пъти без почти никакво съпротивление линията олекваше и...ExTaZy ви обяни по-горе. Отделно имах няколко "гелета" и една изправена кука. Иначе тактиката ми - много червеи в захранката от 2 кг и много царевица (400гр. шарен, 200гр. торен и към 300гр. сладка царевица). Този път захранвах с прашка. За съжаление неподходяща за дистанцията (беше за двойно по-голяма). Ама такава имах. Започнах с 0,17 и кука 12-ка - няколко почуквания и толкова. След 2 часа опити минах на по-тънкия повод. Запознах се с нови колеги, имах възможност да си побъбрим, да обменим опит. Честито на заслужилите. Време е да сменим и рибите. Нека следващия път да сме на водоем с шарена риба, било то пак арендован. Поздрави
.
п.п. Както обещах за захранката - ако успея ще я похваля. Да, ама не. Надявам се друг път да стане
. Всъщност събра риби де, ама не тея дето очаквах.

п.п. Както обещах за захранката - ако успея ще я похваля. Да, ама не. Надявам се друг път да стане

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вероятно са рациНиколай Ангелов написа:"Феномена" се прояви и при нас на отсрещната страна...

нямам живарник
- CrossFire
- разбира нещата

Когато имам път към Пловдив ще пиша и ще върна медала на заслужилият! Или на следващата среща.
Малко ми конфузно.

Евала момчета добре се получи с "малки изключения"

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Както казах вината е моя не е ваша просто не съобразих да прегелдам списъка още веднъж.CrossFire написа:![]()
![]()
Ах, ах, ах, пак ли съм четвърти
![]()
Когато имам път към Пловдив ще пиша и ще върна медала на заслужилият! Или на следващата среща.
Малко ми конфузно.
Виждал ли си рибарник с дълбочина от м50 до 1.20 с раци тинесто дъно и застояла вода ?hristotihov написа:Вероятно са рациНиколай Ангелов написа:"Феномена" се прояви и при нас на отсрещната страна...

Без риболов няма любов !
-
- разбира нещата
Евала Емо !!!ExTaZzY написа:...
6 Емо боб - 8.360...

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- ще става разбирач
Добро състезание се получи
Не можах да се разпиша
,но на два пъти бях близо до успеха
Първата риба беше по-сериозна ,но такъв ми бил късмета
Специални поздрави на гостите от София и Перник
Важно е идеята да се развива и по често да се срещаме на водоемите
Мите,медала го заслужи все пак изкара най голята риба с колегата КОКИ
Може би следващия път ще сме на друго място,но това нее проблем

Специални поздрави на гостите от София и Перник

Важно е идеята да се развива и по често да се срещаме на водоемите

Мите,медала го заслужи все пак изкара най голята риба с колегата КОКИ

Може би следващия път ще сме на друго място,но това нее проблем

fugata написа:Може би следващия път ще сме на друго място,но това нее проблем

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- CrossFire
- разбира нещата
Относно късанията точно до куката, аз смятам, че причината е тази:

(надявам се sapuna няма против, че използвам снимка, която той е постнал във форума)
Голям кеф си беше да се дърпат 3-4 килограмови амури с фини такъми
(надявам се sapuna няма против, че използвам снимка, която той е постнал във форума)
Голям кеф си беше да се дърпат 3-4 килограмови амури с фини такъми

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Състезание по фидер 12.07.09г с.Куртово
Това ако е амурска челюст значи има за къкво да са били тези късания 

Без риболов няма любов !