Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Таранки от Бургас.
- Живко Василев
- разбира нещата
Таранки от Бургас.
Здравейте колеги. Доста се чудих дали да споделя днешния си излет, защото от много време на сам не ми се беше случвало да хвана някаква риба около Бургас, а за едни каракуди да бия път по 400 км. на ден. Водейки се от идеята че информацията трябва да се споделя и че едни каракуди не би трябвало да настървят гладния народ към този водоем, ще сподела излета си с Вас.
Все още не мога да си обясна защо все на мен се случват разни неща. На водоема или ще е заколено магаре или някой голчо ще си мята патката докато хваща риба или...
Пак кофти гледки.

Голяма снимка Голяма снимка Голяма снимка Голяма снимка
Идиотите нестига че не си взимат обратно боклуците(торбички, кутии за червеи, бира и тн.) Ами и решили да почистят рибата непосредствено до мястото където е хваната, според мен е от вчера защото още не се беше размирисало, но и това ще стане с тези жеги. И утре като отиде същия идиот на мястото си за хващане се надявам освен риба да хване и някоя ... белите червеи поне ще са му наблизо. Незнам дали има смисъл да се ядосвам
Иначе добър риболов спретнахме с колегата с крансноречивия ник Glarus-a. Само таранки, имаше и някои наистина добри. Ето и малко снимки.
Тази беше най-голямата
Аз я хванах

Имаше и такива моменти.
Много обрасъл водоема.

Няколко финални

И снимки от навалицата която беше там

Мястото си личи по снимките. Това е една от най популярните дестинаций до Бургас Поздрави и успех на истинските риболовци.
Все още не мога да си обясна защо все на мен се случват разни неща. На водоема или ще е заколено магаре или някой голчо ще си мята патката докато хваща риба или...
Пак кофти гледки.

Голяма снимка Голяма снимка Голяма снимка Голяма снимка
Идиотите нестига че не си взимат обратно боклуците(торбички, кутии за червеи, бира и тн.) Ами и решили да почистят рибата непосредствено до мястото където е хваната, според мен е от вчера защото още не се беше размирисало, но и това ще стане с тези жеги. И утре като отиде същия идиот на мястото си за хващане се надявам освен риба да хване и някоя ... белите червеи поне ще са му наблизо. Незнам дали има смисъл да се ядосвам

Иначе добър риболов спретнахме с колегата с крансноречивия ник Glarus-a. Само таранки, имаше и някои наистина добри. Ето и малко снимки.
Тази беше най-голямата

Имаше и такива моменти.
Много обрасъл водоема.

Няколко финални

И снимки от навалицата която беше там

Мястото си личи по снимките. Това е една от най популярните дестинаций до Бургас Поздрави и успех на истинските риболовци.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Таранки от Бургас.
Интересно репортажче
Браво за таранките,а колко за немилите изненади,какво ли ше е следното 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
Само дето не разбрах-Гларуса фана ли нещо,или беше наблюдател 

-
- и господ не е толокова добър
Браво братле.Добри каракуди и профисионални снимки. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Живко Василев
- разбира нещата
Хвана, но имаше 30-ина празни удара. Аз извадих само 3-пъти без рибка. Много водорасли имаше, сигурно кам 30-40 кила изкарах само азvesko_bs написа:Гларуса фана ли нещо,или беше наблюдател

- flyester
- разбира нещата
Добър риболов

Супер аз много обичам каракуди и най - много тях ловя 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре сте се позанимавали с таранките, въпреки странностите 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- Живко Василев
- разбира нещата
И да се е обадило то от водорасли не неможеш да го извадиш. Наистина са в големи количества 

Добри таранкуди!