Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кюрча - Екстриим
Кюрча - Екстриим
Понеже на 12 юли имам рожден ден решихме да се настаним на Кюрча ,като се уговорихме да пробваме за шаран и амур .Така баща ни закара 5 човека -5:15 бяхме на черния път на язовира ,слязохме да избутаме един закъсал колега ,обаче след като го избутахме ние загазихме здраво а нямаше друг добър път откъдето да влезе нещо да ни издърпа и опитвахме какво ли не ,но без успех и накрая взе след 1 час и нещо,че се домъкна един бус ,който очаквахме, та ни спаси ,но целите бяхме хипер кални от предните напъни
След това 7 часа чак нахвърляхме въдиците и зачакахме пазача да дойде ,като от предните дни имахме уговорка да влезнем двама човека с лодката да захраним с царевица. Ето ,че дойде и бяхме готови
Тук навлизахме за да захраним и да сложим шамандурите ,като решихме да направим 2 на малко по различна дистанция ,но да стават за замятане от ръка:
Седнахме и зачакахме но вълните бяха еи такива
Ние се отчаяхме понеже знаем ,че в този язовир вече 2 години риболова на шаран е приключил и не излизат изобщо ,като на година се улавят по 10 бройки шаран и амур общо ,но едната от мойте въдицу ни изненада и звънеца беше до горе .Колегата flyеster веднага влезна с кепа ,но като дойде на брега изпляска амура и си отиде (беше амурче към 2 кг. , но все пак ни беше не много весело, защото на този язовир да стървеш риба от този вид си е загуба. Така след 3 часа отново ни изненада едната ми въдица и този път като дойде на брега от вълните не се виждаше добре та едва го кепчосахме ,не беше нещо кой знае какво ама за този язовир
(шаранче 1,5кг.)
флуестър
и аз:
Зачакахме отново и тогава както си седяхме под палатката удара беше неповторим ,въдицата на един от приятелите ми направо щеше да я вкара в язовира . Той засече и като се почна борба на брега се разигра 6-7 килограмов амур и като оплете всички въдици си замина.
Не ни беше никак весело ,защото ако го бяхме уловили това си е постижение за нас ,но уви.
И така останахме 1 час да чакаме ,но нищо и си тръгнахме ,но доволни от добрата компания и веселото изкарване.

Тук навлизахме за да захраним и да сложим шамандурите ,като решихме да направим 2 на малко по различна дистанция ,но да стават за замятане от ръка:

Седнахме и зачакахме но вълните бяха еи такива

Ние се отчаяхме понеже знаем ,че в този язовир вече 2 години риболова на шаран е приключил и не излизат изобщо ,като на година се улавят по 10 бройки шаран и амур общо ,но едната от мойте въдицу ни изненада и звънеца беше до горе .Колегата flyеster веднага влезна с кепа ,но като дойде на брега изпляска амура и си отиде (беше амурче към 2 кг. , но все пак ни беше не много весело, защото на този язовир да стървеш риба от този вид си е загуба. Така след 3 часа отново ни изненада едната ми въдица и този път като дойде на брега от вълните не се виждаше добре та едва го кепчосахме ,не беше нещо кой знае какво ама за този язовир

и аз:

Зачакахме отново и тогава както си седяхме под палатката удара беше неповторим ,въдицата на един от приятелите ми направо щеше да я вкара в язовира . Той засече и като се почна борба на брега се разигра 6-7 килограмов амур и като оплете всички въдици си замина.

Не ни беше никак весело ,защото ако го бяхме уловили това си е постижение за нас ,но уви.
И така останахме 1 час да чакаме ,но нищо и си тръгнахме ,но доволни от добрата компания и веселото изкарване.
Последно промяна от crosser на Пон Юли 13, 2009 8:40 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Re: Кюрча - Екстриим
Браво другия път повече и по големи
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Браво момчета..Другия път ша ги заковете...

-
- разбира нещата
Големи сте ентосиасти, кефите на МАХ

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
-
- сериозен играч
Браво!!!
В това време, много добре сте се справили!!!

В това време, много добре сте се справили!!!

-
- ще става разбирач
Браво, момчета, наркотикът на риболова е вече в кръвта ви
!
Наслука

Наслука

Никога не пия карал!

- CERRUTI
- сериозен играч
Браво момци!И не съжалявайте за изтърваните риби,защото сега вече знаете каква е успешната тактика
а това е много важно!!!

- sashito
- ще става разбирач
супер сте пичове,само така