Kude za riba v Rodopite..?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

PhArLJ
новобранец
новобранец

Kude za riba v Rodopite..?

Мнение от PhArLJ »

Здр, колеги. към края на месеца мислим с 1 приятел да ходим на излет ж Родопите... някой може ли да ми препоръча добри дестинации, може и платени, с възможност за палатка? Благодаря Преджарително!!! :)
Последно промяна от PhArLJ на Пет Юли 17, 2009 10:48 pm, променено общо 1 път.
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Re: Kude za riba v Rodopite..?

Мнение от chipi_ »

Изображение

Не го приемай за лична обида.
Прегледай правилата на форума и поразгледай.
Ако го напишеш на БГ. има шанс за отговор.
Успех :smt031
Изображение
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

PhArLJ написа:mislim s 1 priqtel da da hodim na izlet v Rodopite...
Дестинацията която сте избрали е наистина отлична,в Пирин планина има доста язовирчета и реки,и голямо разнообразие от риби,на слука :wink: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
PhArLJ
новобранец
новобранец

Мнение от PhArLJ »

Извиняжам се за латиницата...токущо си инсталирах FlexType точно поради тази причина..
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Батак :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
PhArLJ
новобранец
новобранец

Мнение от PhArLJ »

:) Е то Батак и Доспат са ясни, поне за по 1 вечер, за спорта... някое по-закътано местенце.. без много хора.. пиянски изпълнения и чалга... на отиване може и през овчарица да минем..
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

На Поляната има по-спокойни места и по-мое мнение е най-красивия язовир в цяла България!Друг е въпроса,че риболова там е на приливи и отливи.Все пак ако ходите там,не забравяй спининга и примамките. :smt023 Успех,където и да отидете! :wink:
TICA FAN
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

PhArLJ написа::) Е то Батак и Доспат са ясни, поне за по 1 вечер, за спорта... някое по-закътано местенце.. без много хора.. пиянски изпълнения и чалга... на отиване може и през овчарица да минем..
Да,овчарица ще ти е на път,много ще е готино да направиш екскурзия София-Люлин,с преспиване в Карлово :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И какъв е тоя изпедерасен ник дето си измислил бе,много ми харесва :axe: :axe: :axe: :axe:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
PhArLJ
новобранец
новобранец

Мнение от PhArLJ »

Да,овчарица ще ти е на път,много ще е готино да направиш екскурзия София-Люлин,с преспиване в Карлово :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И какъв е тоя изпедерасен ник дето си измислил бе,много ми харесва :axe: :axe: :axe: :axe:[/quote]

За 2-седмична екскурзийка мисля че няма да ми е мн трудно и през Карлово и Сф да мина.. че и през Благоевград може да мина (че по-напряко за Карлово)... пък за ника си е моя работа... останал съм с впечатлението, че това форум за риболов... а не за обсъждане на никове... (извинявам се на модераторите, ако преценят да изтрият този отговор)
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Здрасти, колега PhArLJ и добре дошъл във форума!
Да, би било добре да прочетеш правилата, по този начин, спазвайки ги ще се ползваш с уважението и на останалите колеги от форума. Ника, прав си, не е наша работа да го обсъждаме, но с такъв приличащ на бот ник, отново допринасяш лекичко за базици от страна на колегите. Не те критикувам, твоя си е работа, просто съвета ми е ако прецениш да влезеш и да се задържиш в едно общество, ще е добре да се информираш за неговите порядки и правила.
Толкоз, стига съм философствал. Сега по темата, ако аз бях на твое място ще споделя кое би ме вълнувало най-много. Родопите са дивно и красиво място и като такова крие много риболовни дестинации, които ако не размазващ риболов, гарантирано ще ви донесат размазващ кеф от пребиваването там. За мен дестинация номер едно из Родопите е река Арда. Прекрасна река, изобилие от перспективни бързеи и дълбоки вирове, обитавани от адски борбени, диви кленове, мряна и при повече късмет и майсторство - пъстърва. Река Арда около Дяволския мост и участъка от Баните до дяволския мост предлага чудни възможности за речен риболов и най-вече, за избягване от лудницата и навалицата. Има обаче едно НО: там с друго освен с краката си не можеш да стигнеш. Варианти имаш или до Ардино и после пеш към моста и вировете на реката, или от другата страна, селата Вишнево и Гълъбово паркираш и тръгваш пеш към реката. Бих те посъветвал второто и съм убеден, че няма да съжаляваш.
Ако си фен на риблова на язовир, язовирите Кърджали, Ивайловград (и далеч не само) предлагат също чудесни места за риболов. Също така до Златоград има няколко язовирчета - Аламовци и Мъглене, където ще се накефиш на природа и при късмет на добри попадения от шаранови риби.

Абе, с две думи казано, зависи в коя част на Родопите ще си, но избор имаш достатъчно :wink:
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”