Седалка за платформа ?

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
brankov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Седалка за платформа ?

Мнение от brankov »

Здравейте колеги, имам едно питане към вас от къде мога да намеря или къде могат да ми направят в София или Перник свестна седалка за правената ми платформа която е на 90 % готова :).Знам че мога и сам да си направя ма няма да стане много истинска пък и време за материали нямам много :(. Иска ми се да изглежда като оригиналните с джоб за щека и да е двуделна по възможност давайте идеи :) размера е малко по голям не че знам колко е нормалния :) ма мойта е с размер 50x40см спрямо моя габарит :D Ако споменете и орентировка в цената няма да е лошо.Мерси предварително за отзовалите се :wink:
Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
NITro`bE
фен клуб-скобар

Re: Седалка за платформа ?

Мнение от NITro`bE »

при тапецер ще ти вземе около 20 лв
  • Изображение
TT България 2011
brankov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от brankov »

NITro`bE написа:при тапецер ще ти вземе около 20 лв
Е то е ясно че ще е тапицер нема да ходя на гумаджия :) ма чакам да вида повече конкретни идеи мерси се пак за отговора :wink:
plps
новобранец
новобранец

Мнение от plps »

Колега, защо задаваш отговори ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
brankov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от brankov »

plps написа:Колега, защо задаваш отговори ?
brankovdsc написа:...къде мога да намеря или къде могат да ми направят в София или Перник ...
Ми конкретен отговор аз разбирам при Пешо в Младост тел 0555...... или продава се в Магазин...... а ти щом не можеш да вникнеш в нещата си е твой проблем и НЕ МИ спами в темата :evil:
п.с. убеждавам се в правотата на колегата Л.Вичев-krokibg в една скоро писана тема от него :idea:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Бате незнам в какво си се убедил, ама аз се убедих в лошото ти възпитание.Един човек ти даде човешка помощ, а ти се направи на много отворен.Ако беше по точно написал какво искаш, може би щяха да ти отговорят по точно.
brankov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от brankov »

barutchiata написа:Бате незнам в какво си се убедил, ама аз се убедих в лошото ти възпитание.Един човек ти даде човешка помощ, а ти се направи на много отворен.Ако беше по точно написал какво искаш, може би щяха да ти отговорят по точно.
Даже благодарих за помоща ма не сичко си личи с писане а това за гумаджията си е чиста проба шега ...имах предвид другия колега :)
п.с. а това за възпитанието ми не мисля че е уместно като се има на предвид че се прави заключени от една шега :wink: или и ако те се смятат за неуважение да знам да се придъжам строго към съществото на темата
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Трябваше да вземеш размери от "истинска"платформа,защо ли,ами Колмик например имат опция за внос и продажба и на седалки за платформи.50лв.струва моята седалка ,толкова ми струва труда и материалите.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”