Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

сапун за стръв
Модератор: Paublo_Eskobar
сапун за стръв
колеги чувал ли е някой за такова нещо,вчера ме изненадоха с това предложение-за СОМ
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: сапун за стръв
Ако темата се отнася за мен - не става!
Ако питаш колегите:
Ако питаш колегите:
Чети ТУК!spookymiro написа:Да ви кажа какво съм чувал за стръв за сом. Домашно направен сапун от животинска мазнина. Преди няколко години един колега ми разправи случай, как той бил метнал няколко въдици около кулата на някакъв язовир и си скучаел на брега. Дошъл един дядо с една въдица и го помолил за хвърли при него. Следващите 2 часа дядото хванал 3-4 сомета и колегата не издържал и го попитал на какво лови. Дядото му показал и му резнал от сапуна. Така и колегата успял да се разпише по-късно.
Миналата година ходихме с приятелчето и хлапето му на яз. Кърджали. Хем си влачихме, хем надвечер отделяхме 3-4 часа да пошляпаме с кльонк. Пробвахме на донесена с нас каракуда, както и на уклей, костур и клен от язовира. Няколкото удара, които имахме бяха при наличието на клен поне на едната кука.
Поздрави!
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Re: сапун за стръв
Аз също съм чувал от стари хора, че са ловели сом и мряна с кубчета домашен сапун преди. Но не съм пробвал....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."