р.Струма 20.01

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

р.Струма 20.01

Мнение от asenfisherman »

Здравеите колеги,току що се прибрах от излет ,и бьрзам да снеса пресно инфо,с оглед на идващия уикенд.Риболовствах в района на с.Железница на вира при вилите.На срьв 0 бр.,на малки трики с фин такьм се прави безсрамно голям улов.Само ви моля като си начешете крастата,пуснете ако не целия то поне по-голямата част от улова,защото си е чисто бракониерство.Част от компанията се разходи до Симитли и Крупник но там нямаше никакьв резултат.Времето в района беше сльнчево и приятн.Надявам се информацията да е полезна!!!Пропуснах да спомена че става дума за улов на скобар(':oops:')
Embarassed
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Винаги съм казвал, че който иска може да лови спортсменски и на тройки. Който си е келеш и на стръв може да направи мазало.
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Ти да видиш местните-повод мин.0,25,троики N4,и торби като чувала на дядо коледа.А през лятото се чудим защо няма риба!!!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

...ЕБАТИ МЕСАРИТЕ !!! :evil: :evil: :evil:
За бракониерите само слънчаци :lol: !
taner
новобранец
новобранец

Мнение от taner »

Колеги, даите малко инфо(или линк) за такъмите, за линията и как се практикува тоя риболов на гола тройка че ми се ще да се пробжам тая седмица! Мерси предварително!
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Колега taner,този начин на риболов /всьщност това даже не е риболов/ го практикувам с мач-прьчка,влакно 0,14,повод 0,10,троикаN10-12,плувка2-3гр. и сьответното утежнение.Техниката е елементарна-регулираш дьлбочината така че оловото почти да докосва дьното и при всяко потьване на плувката засичаш.Ако намериш ятото пьлниш един чувал,които ако имаш сьвест врьщаш обратно вьв водата,ако ли не отиваш в групата определена от kalkan4o.Tука е и спортният елемент. С такьм за улов на щука!!!:evil:няма удоволствие при улова на скобар,все едно да ловиш уклей на клионк.РИБОЛОВЬТ ВСЕ ПАК Е СПОРТ!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Може ли да ми обясните по-точно как се стига до този вир, като стигна селото. Смятам утре да ходя, ако някои му се ходи може да направим един общ излет.
taner
новобранец
новобранец

Мнение от taner »

Ivak, ако искаш може да идем заедно тази седмица да ги пробваме ако не си отишъл днес де! Аз утре имам изпит и тея кучешки студове ме притесняват малко ама за риба нема топло студено, там съм!

А куката колеги под тежестта ли трябва да е? ако не колко нагоре?
http://www.fishingzone.bg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.facebook.com/FishingZone" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Разбира се че под тежестта.Правиш стандартен монтаж за мач-риболов,с повод 20-25см.,но монтираж троина кука.Местните,а и много перничани врьзват по 2 троики,но според мен единствено се увеличават закачванията в дьното,а не уловените риби.На слука.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

А куката колеги под тежестта ли трябва да е?
Монтажът, при който тройката е над оловото е само при бракониерстване :evil: :evil: :evil:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
taner
новобранец
новобранец

Мнение от taner »

Колеги, 6те дадете ли малко наставления как се стига до вировете на железница, смятам утре да отида и да пробвам как е рибката там :D :D !
ако някои е знае мар6рута след селото да каже, да не се скатава!! :idea: :) 6те напускам снимки после, ако има де :wink:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Не успях да отида тогава ако все още има желаещи на 02.02 6те ходим двама колеги, може да се съберем повечко да стане по интерсно.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”