Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Въдица-колко да е дъга
Модератор: sapuna
Въдица-колко да е дъга
здравейте въпросът ми е искам да си направя въдицата на дънна.Въдицата ми е 4,50м взех си я от гърция когато бях на почивка,но искам да знам какво ми трябва за да я направя : колко да е дебела жилката,каква кукичка(какъв да е размерът и),и оловото колко да е?Искам да ловя на Горен Дъбник на язовира благодаря предварително.
Също така имам телескоп 4м carbon с него ми е много добре,но искам да хварлям на дъно и нз как да си я направя.
Също така имам телескоп 4м carbon с него ми е много добре,но искам да хварлям на дъно и нз как да си я направя.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Въдица-колко да е дъга
Първо виж колко е акцията на пръчката, на нея трябва да пише. Този размер 4,50 ми се струва доста "мачов".
Да не си си купил мач по грешка и сега да му вържеш 100 грама олово, да го прекършиш
.
Да не си си купил мач по грешка и сега да му вържеш 100 грама олово, да го прекършиш

нямам живарник
-
- кандидат преподавател
Re: Въдица-колко да е дъга
Най добре според мен е да си купиш нови пръчки за дъно .Няма смисъл да преправяш телескопи и др.Има пръчки на сносни цени по магазините.Най вече трябва да си решиш какво изкаш да ловиш и да прецениш с каква акция да е .Поразгледай темите и и ще видиш с каво се лови и така. 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ