Риболов на "снежинка"- хубав кефал

Модератори: bobopeli, sapuna

Николай Костов
новобранец
новобранец

Риболов на "снежинка"- хубав кефал

Мнение от Николай Костов »

Братя риболовци,

Много сме доволни с колегата от река Стряма. Ходим редовно събота или неделя и хващаме по 10-20 риби. Търсим ги в дълбоките места и задължително с коренища. Иска се пълна концентрация и внимание върху плувката - отместването и е едва забележимо, но след засичане трябва да се внимава, че веднага се набива в корена и трудно се изваждат едрите екземпляри. Много обича "снежинката" - троха от пресен хляб, поднесена на тънка чувствителна линия с възможно по малка плувка 0.5г, повод 0.1 и кука бяла 14-16 тънка. Може и кус кус или мормишка малка с тънак торен червей.
Също излиза и много уклей - уважавана рибка с превъзходен вкус :D
За повече информация питайте не се стеснявайте - сега му е времето и жътвата :!:
Наслука и умната със студовете!
С-200
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

В кои участаци на реката ловите , и по кое време на деня.Тенкс.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
dsa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dsa »

e ти сега като питаш чакаш да ти отговорят ли :?: номера беше да се похвалим :!:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

e ти сега като питаш чакаш да ти отговорят ли номера беше да се похвалим
Колега "dsa", опитай се да избягваш заядливия тон, особено, когато нямаш причина да го използваш :!: :!: :!: :!:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Ники....да не остана по-назад ...да взема и аз да питам къде излизаш точно по реката.Мисля утре да направя едно риболовче:)
Мерси предварително!
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Май dsa ще излезне прав - въпреки тона.

Stefko няна проблеми аз сум - или поне претендирам - че съм широко скроен човек.

Краси ако рабереш преди мен пусни инфи моля.Аз обикновенно ловя около бившето с.Баня .

Наслука!
dsa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dsa »

'' STEFKO,винаги ми е било интересно как познавате настроението на пишещите.с никого не се заяждам и няма за какво.междудругото още не виждам отговора на колегата.

.[/code][/i][/quote]
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

STEFKO,винаги ми е било интересно как познавате настроението на пишещите.с никого не се заяждам и няма за какво.междудругото още не виждам отговора на колегата.
Няма на какво да се учудваш колега - настроението на пишещите не го познавам по нищо, а и не се и опитвам. И точно за това е добре всеки тук да ползва по-спокоен и незаядлив тон - никога не се знае другият човек как ще оцени "настроението" ти и дали наистина няма да го приеме като заяждане и провокация :idea: . А после се започват караници, заяжданици, сръдни и ... простотии. Иди обяснявай после, че си бил със съвсем добри помисли и пр. и пр. Така че и ти не се засягай от забележката ми, а я приеми разумно и спокойно.
Колкото до това, че колегата още не е отговорил, вариантите са няколко: Крие си човека информацията :x ; Вече се е засегнал от забележката ти и не желае да пише повече; Няма възможност и време да влиза във форума и да пише редовно :roll:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Николай Костов
новобранец
новобранец

Инструкция за търсене на Риба

Мнение от Николай Костов »

Уважаеми колеги Риболовци,

Разбирам по написаното от Вас, че ме обвинявате за укриване на информация, а именно къде точно е рибата, че да отидете и да си хваните. Отговорих персонално на всеки, но трябва пояснение:-)
Рискувам да засегна доста професионалисти, но моите принципи са че човек се учи цял живот и аз също изучавам техниките:-)
Значи търся рибата там където верояното и намиране е най-голямо.
В студените дни тя се спасява от студа и от КОРМОРАНИТЕ:-)
Там където са тези птици там е рибата, но в укритие и в напрежение от опасността. Сами разбирате, че трябва просто да се търсят птиците и след това Рибите и трябва време да се успокой, че да вземе да се храни. По нататък Вие си знаете, Важен е момента на засичане и не грубо изваждане на улова:-) :D
Рискувам да стана досаден, но нека въпросите Ви бъдат по конкретни.
Успех и не забравяйте захранката!
П/П Честит Ви свети Трифон и НАЗДРАВЕ с хубаво винце и кефал-мезе!
С-200
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Относно криенето на местата е нормално.И аз в началото се дразнех,но в последствие като се срещнах с други колеги и ми казаха какво се е случвало след пускане на точна информация,се съгласих,че по добре да я обминиш на ЛС.Защото в сайта влиза многооо народ,който гледа само да консумира без да дава.Нещо като торент се получава работата.Затова не се сърдете ,ами се сприателявайте и си обменяйте инфо. :lol: :lol: :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Николай Костов написа:П/П Честит Ви свети Трифон и НАЗДРАВЕ с хубаво винце и кефал-мезе!

Честит Свети Трифон Зарезан на всички.

С хубаво винцв и кефал - ама кохто си е хванал :lol: :lol: :lol:, който не .........

НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ
Аватар
ribaria1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribaria1 »

tetko написа:
Николай Костов написа:П/П Честит Ви свети Трифон и НАЗДРАВЕ с хубаво винце и кефал-мезе!

Честит Свети Трифон Зарезан на всички.

С хубаво винцв и кефал - ама кохто си е хванал :lol: :lol: :lol:, който не .........

НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ
КАТ СИ РЕКЪЛ -НАЗДРАВЕЕЕ.. ПА КОЙТО НЯМА КЕФАЛ ДА СЕ МЪЧИ С НЯКВА ТЛЪСТА ЛУКАНКА... :lol: :lol: :lol: :lol:
ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Човек за мъки е роден :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”