Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов на "снежинка"- хубав кефал
-
- новобранец
Риболов на "снежинка"- хубав кефал
Братя риболовци,
Много сме доволни с колегата от река Стряма. Ходим редовно събота или неделя и хващаме по 10-20 риби. Търсим ги в дълбоките места и задължително с коренища. Иска се пълна концентрация и внимание върху плувката - отместването и е едва забележимо, но след засичане трябва да се внимава, че веднага се набива в корена и трудно се изваждат едрите екземпляри. Много обича "снежинката" - троха от пресен хляб, поднесена на тънка чувствителна линия с възможно по малка плувка 0.5г, повод 0.1 и кука бяла 14-16 тънка. Може и кус кус или мормишка малка с тънак торен червей.
Също излиза и много уклей - уважавана рибка с превъзходен вкус
За повече информация питайте не се стеснявайте - сега му е времето и жътвата
Наслука и умната със студовете!
Много сме доволни с колегата от река Стряма. Ходим редовно събота или неделя и хващаме по 10-20 риби. Търсим ги в дълбоките места и задължително с коренища. Иска се пълна концентрация и внимание върху плувката - отместването и е едва забележимо, но след засичане трябва да се внимава, че веднага се набива в корена и трудно се изваждат едрите екземпляри. Много обича "снежинката" - троха от пресен хляб, поднесена на тънка чувствителна линия с възможно по малка плувка 0.5г, повод 0.1 и кука бяла 14-16 тънка. Може и кус кус или мормишка малка с тънак торен червей.
Също излиза и много уклей - уважавана рибка с превъзходен вкус

За повече информация питайте не се стеснявайте - сега му е времето и жътвата

Наслука и умната със студовете!
С-200
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Няма на какво да се учудваш колега - настроението на пишещите не го познавам по нищо, а и не се и опитвам. И точно за това е добре всеки тук да ползва по-спокоен и незаядлив тон - никога не се знае другият човек как ще оцени "настроението" ти и дали наистина няма да го приеме като заяждане и провокацияSTEFKO,винаги ми е било интересно как познавате настроението на пишещите.с никого не се заяждам и няма за какво.междудругото още не виждам отговора на колегата.

Колкото до това, че колегата още не е отговорил, вариантите са няколко: Крие си човека информацията

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- новобранец
Инструкция за търсене на Риба
Уважаеми колеги Риболовци,
Разбирам по написаното от Вас, че ме обвинявате за укриване на информация, а именно къде точно е рибата, че да отидете и да си хваните. Отговорих персонално на всеки, но трябва пояснение:-)
Рискувам да засегна доста професионалисти, но моите принципи са че човек се учи цял живот и аз също изучавам техниките:-)
Значи търся рибата там където верояното и намиране е най-голямо.
В студените дни тя се спасява от студа и от КОРМОРАНИТЕ:-)
Там където са тези птици там е рибата, но в укритие и в напрежение от опасността. Сами разбирате, че трябва просто да се търсят птиците и след това Рибите и трябва време да се успокой, че да вземе да се храни. По нататък Вие си знаете, Важен е момента на засичане и не грубо изваждане на улова:-)
Рискувам да стана досаден, но нека въпросите Ви бъдат по конкретни.
Успех и не забравяйте захранката!
П/П Честит Ви свети Трифон и НАЗДРАВЕ с хубаво винце и кефал-мезе!
Разбирам по написаното от Вас, че ме обвинявате за укриване на информация, а именно къде точно е рибата, че да отидете и да си хваните. Отговорих персонално на всеки, но трябва пояснение:-)
Рискувам да засегна доста професионалисти, но моите принципи са че човек се учи цял живот и аз също изучавам техниките:-)
Значи търся рибата там където верояното и намиране е най-голямо.
В студените дни тя се спасява от студа и от КОРМОРАНИТЕ:-)
Там където са тези птици там е рибата, но в укритие и в напрежение от опасността. Сами разбирате, че трябва просто да се търсят птиците и след това Рибите и трябва време да се успокой, че да вземе да се храни. По нататък Вие си знаете, Важен е момента на засичане и не грубо изваждане на улова:-)

Рискувам да стана досаден, но нека въпросите Ви бъдат по конкретни.
Успех и не забравяйте захранката!
П/П Честит Ви свети Трифон и НАЗДРАВЕ с хубаво винце и кефал-мезе!
С-200
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Относно криенето на местата е нормално.И аз в началото се дразнех,но в последствие като се срещнах с други колеги и ми казаха какво се е случвало след пускане на точна информация,се съгласих,че по добре да я обминиш на ЛС.Защото в сайта влиза многооо народ,който гледа само да консумира без да дава.Нещо като торент се получава работата.Затова не се сърдете ,ами се сприателявайте и си обменяйте инфо.

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- ribaria1
- ще става разбирач
КАТ СИ РЕКЪЛ -НАЗДРАВЕЕЕ.. ПА КОЙТО НЯМА КЕФАЛ ДА СЕ МЪЧИ С НЯКВА ТЛЪСТА ЛУКАНКА...tetko написа:Николай Костов написа:П/П Честит Ви свети Трифон и НАЗДРАВЕ с хубаво винце и кефал-мезе!
Честит Свети Трифон Зарезан на всички.
С хубаво винцв и кефал - ама кохто си е хванал![]()
![]()
, който не .........
НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ

ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....