Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз. Искър
Модератор: Кърцата
яз. Искър
Здраво на всички. Мисля петък,събота и неделя да преспя на яз. Искър и по случая ще ми трябва информация от някой който наскоро е бил там дали/къде дава ?
Благодаря предварително
Благодаря предварително

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
iskura
Ei pi4 da ti kaja ne ti triabva,prosto smeni miastoto . Nedei si gubi vremeto na iskura ne dava nikva riba naposleduk.Az sum dosta chesto tam i sum se otkazal,da visia po cial den tam i da ne dava,e ot vreme na vreme izvadish neshto ama nikak ne ti opravdava vremeto.Po dobre opitai na blatata do iskura tam sa trugnali sharanchetata po 200-500 grama.Izbih gi tam,ako dodesh moe da se zasechem a ako ne ti pojelavam NASLUKA 

-
- ще става разбирач
Re: iskura
Niama nujda da se hvalish s malomerni ribi. Hvani edin 10 kila i posle pishi che taka samo bastisvash ribata deeebaspyk написа:...sharanchetata po 200-500 grama.Izbih gi tam...

Мдаа не хубаво тва с малките шаранчета... и аз хич не одобрявам това. От две години се надявам да хвана някой хубав шаран на Искара. 2-3 пуснах заради малкия им размер и все се надявам да клъвно някой в нормата а пък през това време някой лови дребните рибки и трепе популацията....
Иначе и яз мисля да посетя Искара утре. Дано да имам късмет по с някоя добра каракуда или платика. Fixxere успех и на тебе!
Иначе и яз мисля да посетя Искара утре. Дано да имам късмет по с някоя добра каракуда или платика. Fixxere успех и на тебе!