Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Въпрос за Звънчето
Модератор: sapuna
Въпрос за Звънчето
Имам следния въпрос към колеги който ползват дъни въдици Къде се слага звънчето в началото или в кря на пръта и колко метра е по добре да е пръта 

- Rapala_Team
- разбира нещата
Re: Въпрос за Звънчето
колега има различни видове звънчета ....... някои го слагат на кордата та като засекът звънчето пада и не издава звук когато вадиш .......... а някой го слагат на самият връх ......... слагай го където ти е удобно 

CARP FISHING 

-
- ще става разбирач
Ако е на пръта е по-добре да е на върха щото ако е надолу просто не върши работа.Ако е на кордата,аз го слагам и отпускам влакно че да може да провисне и като тръгне рибата,опъва влакното и звънчето се вдига. 

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

м аз за каракуда до 300,400 грама ми трябва да звънне а не за някой голям шаран по 5 кг и за това мерси на всички мн 

-
- новобранец
ами колега то на 4-5 кг не звани а ляга пърта но ти препоръчвам да го слагаш между предпоследния водач и успех 

-
- ще става разбирач
Тогава слагай на водача ама внимавай че да не влизаш след пръта във водатаNiKiTyYy написа:м аз за каракуда до 300,400 грама ми трябва да звънне а не за някой голям шаран по 5 кг и за това мерси на всички мн

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

- Rapala_Team
- разбира нещата
ма то може и някой батко да ти клъвне знаеш лиNiKiTyYy написа:м аз за каракуда до 300,400 грама ми трябва да звънне а не за някой голям шаран по 5 кг и за това мерси на всички мн

CARP FISHING