Бат Стан -герой

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

saksi
фен клуб-скобар

Бат Стан -герой

Мнение от saksi »

Пуснато от Бат Стан във Фишинга.

Пуснато на: Сря Юли 22, 2009 12:41 am Заглавие: Кошмарен излет

--------------------------------------------------------------------------------

На никого не пожелавам такова чудо. Отивам да ловя с блесна на една река. Влизам в една просека, стигам до водата, замятам и гледам как блесната ветрилообразно се приближава към брега и минава покрай ЧОВЕШКО ТЯЛО във водата. Помислих че е труп, ама в този момент човекът нещо си размърда ръката. Трябваше да се действа светкавично, тъй като тялото беше само на метър от един участък с много голяма денивелация, буйно течение и камъни, и ако човекът беше попаднал в него, щяха да го събират на кайма в селото, дето е на 2 км по-надолу. Хвърлих въдицата и раницата, нагазих със спринт във водата, метнах се и го улових човечеца точно когато бързеят вече го беше понесъл. Извлякох го на брега, мислех да му направя изкуствено дишане, ама се оказа, че си диша и без това, след като изплю водата. Не можеше да ходи, капачките на колената му май че бяха изместени и двете, не се движеше и само издаваше нечленоразделни звуци. Безпомощно състояние. Сложих го на сянка и хукнах за помощ, добре че наблизо имаше един чичо на лозето си, та дойде да помага. Реших да звъня на 112, тъй като въпреки че бях мокър до кости телефонът ми работеше - нали ходя с едни гащуря на Хилман, не пропуснали вода до апарата. Звъня и попадам на най-тъпата коза. Следват въпроси: "Ама това село къде е?", "А до центъра на селото не може ли да го занесете вие, че това с двата километра черен път покрай реката дето ми го обяснявате не ми става ясно", "И той квоооо?" Добре че в полицията дежурният беше на място и разбра за кво става въпрос. Направих 2 км марш на скок до селото, качих се в бързо пристигналата патрулка с двама печени полицаи и след като неравностите по пътя им нанесоха сериозни проблеми на гърнето, накрая стигнахме местроизшествието. След това линейката не можа да влезе, та се наложи да качат пострадалия във вартбурга на чичкото, докато го изкарат на равното.
Това, което ме потресе беше, че докато се опитвахме да помогнем с чичкото на пострадалия, някакъв тип от другата страна на реката непрекъснато ни викаше да не се занимаваме с това, щото само проблеми щели да ни произтекат от тая работа. Раздаде страшно много акъл по най-различни въпроси - как не бива да го пипаме, щото може да има счупен гръбнак, как може да е получил инсулт, инфаркт или нещо друго, как може да се е напил. Май че е стоял и гледал, докато човекът се е давел и течението го е носило към онзи участък, в който ако беше попаднал, си отиваше директно. Оказа се, че пострадалият май е бивш военен, подполковник, а на другия бряг на реката била раницата му и въдицата му, ама това го каза оня отсреща, като се позоваваше на данни от втория сеирджия - някакъв козар. Умът ми не го побира как може да има такива хора.
Иначе самият излет ще го пусна в спинингов риболов.

--------------------------------------------------------------------------------
todoman
новобранец
новобранец

Re: Бат Стан -герой

Мнение от todoman »

:prayer: :prayer: :prayer: Геройска постъпка и много МЪЖКА :smt038
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Ето това са истински хора-българи,герои .Само с такива хора и постъпки ще се оправи нашата мила татковина .Поклон Бат Стан.
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Браво!Направо си направил геройство в мирно време!!!Да знаеш всичко се връща в живота!За това добро дело ще получиш добри неща!!!Гордея се,че има българи като теб!
петър василев

Мнение от петър василев »

Браво, наистина герой :wink:
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Браво и поклон за колегата за светкавичната му реакция,за спасяването на човешки живот :prayer: :prayer: :prayer: :smt023
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Евала Станиле!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
fi4kata
новобранец
новобранец

Мнение от fi4kata »

Шапка свалям. Аз бх се паникьосал.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

:prayer: :prayer: :prayer:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

nikola polizovski написа::prayer: :prayer: :prayer:
да спасиш човешки живот баси наистина си герой
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Лоша слука го е споходила колегата...но е постъпил правилно и взел правилното решение! Спасил е човека... Поклон!
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

:prayer: :prayer: :prayer:
  • Изображение
TT България 2011
Аватар
cookies
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от cookies »

Евала на такива хора :prayer: :prayer: :prayer: От човешкия живот няма по-скъпо нещо!Браво колега,Господ здраве да ти дава :prayer: :smt023
damqn
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от damqn »

браво такива хора се срещат все по малко поклон :prayer: :prayer: :prayer:
Ако си в дупка, престани да копаеш.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ясно е че ЧОВЕКА Бат Стан е направил това което трябва,да е жив и здрав и да му се върне стократно направеното но какво да кажем за хората гледали сейр от страни и за тъпачката която е приела обаждането на номер 112 :shock: Явно че и там са си назначили хора некомпетентни и са ги избирали по роднинска линия и по тъпота.Важното е че човека си е жив и здрав благодарение на колегата който нямам честа да познавам но му свалям шапка :prayer: :prayer: :prayer:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”