Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Около Първомай
Модератор: sapuna
Около Първомай
Здравейте колеги аз тарся някво зарибено и платено язовирче около Първомай в радиус 15-20 км... Кажете някво аз сам от Градина и искам да ида мисля че имаше кам Оризово и към Дебар но нямам инфо ако има някой тук близко живеещ да дава инфо 

Re: Около Първомай
отивай на оризово там има доста риба ама ще отидеш на средния язовир.друг язовир има в бодрово и там дава доволно.
-
- разбира нещата
а ходил ли си на ЕЗЕРОВО при Любо там също има доста риба дори можеш да го питаш и на лични какви са му условията Л.ВИЧЕВ- krokibg успех

БАЙ-100-ЯН
Добреborislavvasilev написа:а ходил ли си на ЕЗЕРОВО при Любо там също има доста риба дори можеш да го питаш и на лични какви са му условията Л.ВИЧЕВ- krokibg успех![]()
![]()
![]()
-
- сериозен играч
Там е истината на Езерово 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Можеш да отидеш и в с.Зетьово, мисля че ти е най-близо.Язовира е пуснат от десетина дена за спортен риболов.
Цените до колкото разбрах са: Такса 4.00лв на човек, 4.00лв за шаран, 4.00лв за амур, каракудата е без пари.Големината на рибите, от 0.800кг до 4-5кг.Телефон в момента не знам, но ако се интересуваш утре мога да го взема.Язовира се намирал някъде срещу Стопанския двор.

Цените до колкото разбрах са: Такса 4.00лв на човек, 4.00лв за шаран, 4.00лв за амур, каракудата е без пари.Големината на рибите, от 0.800кг до 4-5кг.Телефон в момента не знам, но ако се интересуваш утре мога да го взема.Язовира се намирал някъде срещу Стопанския двор.

Винаги когато изпратя някого на "майната му", се измъчвам от терзания - стигнал ли е, не е ли стигнал ?
Ще видя мисля сега...lenko написа:Можеш да отидеш и в с.Зетьово, мисля че ти е най-близо.Язовира е пуснат от десетина дена за спортен риболов.
Колко е таксата на езерово някой зна е ли.
Язовир ли е или клетка на Зетьово?Има ли сянка-дървета и тн.Наслука.
Не съм ходил лично на язовира, но до колкото знам бил доста голям.А телефона ще ти пратя на лични за повече информация.lz1igr написа:Язовир ли е или клетка на Зетьово?Има ли сянка-дървета и тн.Наслука.
Винаги когато изпратя някого на "майната му", се измъчвам от терзания - стигнал ли е, не е ли стигнал ?
-
- новобранец
Доста добър язовир. сянки почти няма.lz1igr написа:Язовир ли е или клетка на Зетьово?Има ли сянка-дървета и тн.Наслука.
-
- новобранец
Колега пиши нещо за оризово...yasen81 написа:отивай на оризово там има доста риба ама ще отидеш на средния язовир.друг язовир има в бодрово и там дава доволно.
-
- научил се да хвърля
Нещо май се бъркате за тоя язовир в Зетьово поне аз знам че се пази и не дават да се лови
Иначе ми е на 4 км по черния път ама не съм чул такова нещо

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните.
Нищо не се бъркаме.Както в по-горния си пост споделих, язовира е пуснат от десетина дена за спортен риболов.
Ето ви телефона на единия от собственниците: 0896 776 555 казва се Андрей.
Ето ви телефона на единия от собственниците: 0896 776 555 казва се Андрей.
Язовира наистина е пуснат ,аз ходих два пъти и таксите са тези ,които колегата каза по-горе.
Но шаранчетата ,които излизат са от половин килограм до кило и половина ,поне аз не видях да се вади нещо по голямо.Има много риба и кълве на царевица.
Но шаранчетата ,които излизат са от половин килограм до кило и половина ,поне аз не видях да се вади нещо по голямо.Има много риба и кълве на царевица.