ИАРА Хасково явно си върши добре работата

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

ИАРА Хасково явно си върши добре работата

Мнение от fn1p »

Хасковската изпълнителна агенция по рибарство и аква култури направи показно на старозагорските си колеги по лов на бракониери. Половината личен състав на хасковлии барабар с ведомствената лодка отпраши преди два дни за язовирите Жребчево и Розов кладенец и само за 24 часа измъкна 20 мрежи с обща дължина 1 километър. Заловени са двама бракониери, конфискувана е една гумена лодка. 50 килограма риба е била върната във водоемите. Съвместната акция със заралии не попречи на хасковлии да направят рекорден "Улов" на нарушители. 2300 метра заловени мрежи за юли е рекорд от началото на годината. За времето от 1-ви до 23-ти юли пък са наложени 61 акта-по около три на ден. Нарушенията са главно за нощен риболов и улов на маломерна риба-шаранчета и сомчета от Тракиец.

Иззети са само 6 въдици-на въдичари по Марица които използват повече от 1 пръчка. Другите се разминават само с минималната глоба от по 50 и 100 лв. Изключение правят двама бракониери с мрежи от Минерални бани които са одрусани със 600 лв. Освен мрежите е конфискувана и тяхната гумена лодка. Марица, Арда, язовирите в Малко Градище, Ивайловград и Тракиец са любимите места за бракониерите. Тези водоеми са под специално наблюдение включително и от горските и полицията.

733 билета са издадени за юли. 80 % от тях са на нови рибари. Общата бройка е 6600 от началото на годината-само 500 по-малко от миналогодишния абсолютен рекорд от 7100 издадени риболовни билети.
От мен имат едно голямо БРАВОООООООООО :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :drinkers: :drinkers:
Изображение Изображение
cska_pleven95
новобранец
новобранец

Re: ИАРА Хасково явно си върши добре работата

Мнение от cska_pleven95 »

Браво на ИАРА-Хасково :smt038
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Em1l »

Браво на тях.Но да имаше в всеки раион ИАРА като тях нямаше да е зле а не тука да званя кат гламав онея си п*рдят в офиса или некаде на сянка
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Браво ! Все така да продължават .. !
Ама като се замислиш .. "За времето от 1-ви до 23-ти юли пък са наложени 61 акта-по около три на ден." Аз за 1 час мога да ви намеря 3ма нарушители .. :) НО , пак казвам .. има светлина в тунела ! :)))
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Браво,но така трябва да е в цялата държава,не само в Хасково!!!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
dyakov
новобранец
новобранец

Мнение от dyakov »

:smt038 :smt038 :smt038
мастЪра_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от мастЪра_ »

Браво !
На дунава оня ден глобили някакъв за без билет и лична карта общо 200 лв. другите избягали и се кълнат да не стъпват повече там :lol:
Нека им :twisted:
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Dani I »

Ха ха мрежари и токаджий обезрибяват денонощно водоемите ,ни а ние тук се възхищаваме,че ни замазват очите с актове за нощен риболов и за повече въдици.
Така ще се оправим.....
Аз ловя с три въдици на реката пускам си рибите обратно ,привечер се появява един човечез с лодка и вади винтери и мрежи над десет броя .
Гадното е ,че съм сам.....
Сигнал към прекрасната агенция.....е нищо не се случи....
само въпросът ....а на кого са мрежите ?

Поредното замазване на положението господа.
Аватар
101
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от 101 »

Dani I написа:Ха ха мрежари и токаджий обезрибяват денонощно водоемите ,ни а ние тук се възхищаваме,че ни замазват очите с актове за нощен риболов и за повече въдици.
Така ще се оправим.....
Аз ловя с три въдици на реката пускам си рибите обратно ,привечер се появява един човечез с лодка и вади винтери и мрежи над десет броя .
Гадното е ,че съм сам.....
Сигнал към прекрасната агенция.....е нищо не се случи....
само въпросът ....а на кого са мрежите ?

Поредното замазване на положението господа.

Добър коментар колега,
Трябва да има постоянство и всички истории с мрежи да бъдат инцидентни ... иначе той Господ си знае работата :

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=286620

Особено последната новина от рубриката ми е любима!
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Добре,че Делев ги пораздвижи преди време :wink:
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
leonardo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leonardo »

ХУбаво е че има и съвестни служители на ИАРА, че почнах да мисля че повечето наистина са комбина с бракониерите
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Всичко е показност.Ново правителство,нови началници.Нека ни видят колко сме работливи,че иначе вън от играта.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

ИАРА - Хасково с нов началник
52-годишният Иван Лавчев е новият началник на хасковския отдел "Рибарство и контрол" към Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури. Досегашният временно изпълняващ длъжността шеф Гюнай Юсуф се връща на предишната си длъжност като инспектор в отдела.
Новият началник е роден в Хасково. Завършил е висше военно училище, дълги години е работил като офицер в армията. В териториалното звено на ИАРА в Хасково е от 5 години.

http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=379002
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

fn1p написа:. Марица, Арда, язовирите в Малко Градище, Ивайловград и Тракиец са любимите места за бракониерите. Тези водоеми са под специално наблюдение включително и от горските и полицията.
:roll: :roll: :roll:
Лееекичко ме съмнявам за Марица,почти всяка вечер си тарашат със серкмета,това,че спрях да пиша в една друга тема поради съображение за сигорноста ми незначи ,че не ги наблюдавам бракониерите,те са си едни и същи и всеки ден :idea:
ahmeddogan
новобранец
новобранец

Мнение от ahmeddogan »

Имам дълбоки съмнения за вършене на работа.Имах месечна работна обиколка от Елхово до Ивайловград,Всяка вечер имаше моабети, замезвахме с доста бракониерки улов сом , шаран мряна и уклей от Марица.Имахме 3 дневен моабет на вила точно до яз. Ивайловград, вилата е на един много известен и силен човек.Мезеата бяха основно рибни, аз свинско не ям :wink: , сом , бяла риба и др.Всички хванати по по особен начин :wink: .
Много зависи явно кой е по по равен :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”