Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

може ли някой да покаже inline монтажа
Модератор: sapuna
може ли някой да покаже inline монтажа
колеги ще ви бъда благодарен ако някой покаже нагледно inline монтажа на косъм ! търсих теми за него но няма много и неможах да го разбера а до колкото знам е доста ефективен!!!!
кеф цена няма 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: може ли някой да покаже inline монтажа
Самото наименование in-line подсказва,че това е монтаж,при който влакното се нанизва през тежестта!Може да е свободно/свободно движение по влакното/,полуфиксирано/ограничителен стопер на влакното/ или фиксирано/вирбелът влиза в гумен маншон/!

мерси колега а може ли да покажеш и други начини за прикрепяне на тежеста към влакното???? 

кеф цена няма 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Поразтърси се из темите и ще останеш приятно изненадан от стотиците снимки,скици и обяснения на тази тема!
И все пак...моят любим Safety Bolt Rig:

И все пак...моят любим Safety Bolt Rig:
- carpsliven2
- сериозен играч
Извади си речна мида .. сложи тръбичка в нея и си я запълни с олово ... така шарко няма да разбере че, си му приготвил инлайн монтаж 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Хитро...и си струва да си поиграе човек за направата на подобни тежести! 

-
- и господ не е толокова добър
Да, само, че ще се натроши от горещината, и ще изпопада след първото замятанеsapuna написа:Хитро...и си струва да си поиграе човек за направата на подобни тежести!

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk написа:Да, само, че ще се натроши от горещината, и ще изпопада след първото замятанеsapuna написа:Хитро...и си струва да си поиграе човек за направата на подобни тежести!![]()
![]()
Пробвал си гоооооооооооооо и си траеш а.

- carpsliven2
- сериозен играч
Аз работа доста време с него ... без никакъв проблем .. прави се така: имам калъп 117 грама .. наподобяващ мида.. след това си набирам миди (хубавите често се крият под пясака и тинята и трябва да се рови старателно) оставям ги на слънце в царевица .. те се отварят .. умирисват царевицата естествено .. след това взимам черупките на по големите и почиствам и със селикон си скривам оловата (преди да направя това .. поставям оловото в киселина за да неправи реакция във водата).. и така .. хем имам царевица с естествена миризма .. хем имам карп-олова.
п.п. ако щете вярвайте .. имам съм удар на оловото... начупи ми черупката на оловото.. неразбрах само шаран ли беше или някой амурчо... а вмирисаната царевица с естествена миризма на мида .. работи безупречно.
п.п. ако щете вярвайте .. имам съм удар на оловото... начупи ми черупката на оловото.. неразбрах само шаран ли беше или някой амурчо... а вмирисаната царевица с естествена миризма на мида .. работи безупречно.

-
Васе, ще ме скъсаш

- carpsliven2
- сериозен играч
Не да те скъсам бат Снегчо ами тез монтажи ги правих още преди години ... аз съм стар шаранджия..
недей гледа че, се правя на палячо от време на време.. сливенските състезатели могат да потвърдат думите ми. Аз измислих как най лесно се хваща амура още преди години
Учил съм такива хора дето няма дори да повярваш .. затва ти казвам че съм легенда
Знам тънкости дето още неса излезли на бял свят .. Мислиш че, нехващам риби след като непускам теми ли?
п.п. Прочети тази внимателно http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=25990
Инлаин монтажа неми пастна дори и след многото исхабени пари за пасти.. затова го захвърлих окончателно миналата година.. за новостите при инлайн монтажа немога да спора понеже неги знам
недей гледа че, се правя на палячо от време на време.. сливенските състезатели могат да потвърдат думите ми. Аз измислих как най лесно се хваща амура още преди години

п.п. Прочети тази внимателно http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=25990

Инлаин монтажа неми пастна дори и след многото исхабени пари за пасти.. затова го захвърлих окончателно миналата година.. за новостите при инлайн монтажа немога да спора понеже неги знам

-
Говори за монтажи брат.Тез легенди ги видях, 7 месеца по водоемите и валат

- carpsliven2
- сериозен играч
.. Пази боже още валат нямам..snegk написа:Говори за монтажи брат.Тез легенди ги видях, 7 месеца по водоемите и валат![]()
![]()
![]()
Някой ден и аз ще се науча .. и аз ще стана като големите рибари

- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
carpsliven 2 личи си че,си напред с материала .Абсолютно си прав със оловото в мидените черупки.Има резон в цялата работа и не случайно се правят и гладките камъни с вирбел.И аз като теб не предпочитам in-line може би заради самата презентация и по голяма възможност от уплитане на повода .Привърженик съм на ;хеликоптерчито ;със къс повод.