Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Стамболйски
Модератор: sapuna
яз. Стамболйски
Привет колеги, искам да ви попитам някой има ли прясна информация за този прекрасен язовир,защото съм планирал за четвъртък да съм там
Благодаря предварително 

Най-голямата риба е изпуснатата

Re: яз. Стамболйски
Последно промяна от sharo1 на Вто Юли 28, 2009 7:13 pm, променено общо 1 път.
sharo1 написа:Мнооо риба ,требе ти само електронна въдица
Не те разбирам колега

С ток не си ли фащал,колега???assv написа:sharo1 написа:Мнооо риба ,требе ти само електронна въдица
Не те разбирам колега
sharo1 написа:С ток не си ли фащал,колега???assv написа:sharo1 написа:Мнооо риба ,требе ти само електронна въдица
Не те разбирам колега

Здравейте колеги,днес бях на язовира месноста /трите камъка/.Слаб риболов водата леко спада,
ловихме таран и дребни червеноперки на плувка взимаха на жито.Имаше колеги които хвърляха на пружина,но и там резултата
беше слаб.

Успех

ловихме таран и дребни червеноперки на плувка взимаха на жито.Имаше колеги които хвърляха на пружина,но и там резултата
беше слаб.

Успех

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
И аз бях 2 дена там ама мноооо слабо само дребни таранки и червеноперки,Ако е да си правиш кефа хвърлиш вадиш.
Закачих нещо доста едро ама и аз неразбрах как го хванах бях квуурлил на бял на дъно,тръгнах да презареждам и на средата на навиването удари.Докарах го на един метър до брега и ми скуса.
Иначе като утихне вятъра почернява с тлостолоп на повърхноста на водата.Имаше една риба да не лъжа като всички рибари ама може би беше към 2 метра.
Закачих нещо доста едро ама и аз неразбрах как го хванах бях квуурлил на бял на дъно,тръгнах да презареждам и на средата на навиването удари.Докарах го на един метър до брега и ми скуса.
Иначе като утихне вятъра почернява с тлостолоп на повърхноста на водата.Имаше една риба да не лъжа като всички рибари ама може би беше към 2 метра.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
Ето ти още малко инфо, но имай предвид, че ако спада нивото, активността рязко спада!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=25798
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=25798
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

моля ви даите малко инфо за язовир пясъчник,смятам вав неделя да го посетя,от страната на гората и какво е нивото на язовира.и каква риба излиза повече шаран, бяла костур благодаря предварително