Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

яз.Беглика
Модератор: sapuna
яз.Беглика
Тази седмица ще се ходи на беглика за един ден на разходка , та искам да питам ама да ми обясните като на човек който хич нищо не знае.Каква захранка какви куки каква стръв да си взема мисля на плескарка и на дънна да пусна.Ни искам трофейни риби а просто да хвана нещо каквото и да е.
Миналия понеделник ходих там и ми клъвна само 2-пъти и то некви малки рибета.Та си мисля че причината е в мене нещо хвърлях само на бял червей ,след като от магазина ме метнаха с другата стръв.Та кажете какво да правя ,въдиците не са кой знаекакво направо са си ментаци ,като за начинаещ.
Миналия понеделник ходих там и ми клъвна само 2-пъти и то некви малки рибета.Та си мисля че причината е в мене нещо хвърлях само на бял червей ,след като от магазина ме метнаха с другата стръв.Та кажете какво да правя ,въдиците не са кой знаекакво направо са си ментаци ,като за начинаещ.
- aboman
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: яз.Беглика
Колега в тоя язовир имаше едно време много риба но преди повече от 10 години го източиха до дупка заради ремонт на стената.
Сега какво да ти кажа -дребен костур, кефал и червеноперка и ако си късметлия някоя пъстърва.
Аз костура го ловя на дъно с малка тежест и на плувка само на торен червей.Малки куки, тънки влакна.
Често ходя на залива веднага след като минеш стената.
Наслука -поне можеш да се наспиш на хлад
а и природата е готина.
Другата седмица и ние ще ходим ама на FREE FEST BEGLIKA 2009
и след това незнам 
Сега какво да ти кажа -дребен костур, кефал и червеноперка и ако си късметлия някоя пъстърва.
Аз костура го ловя на дъно с малка тежест и на плувка само на торен червей.Малки куки, тънки влакна.
Често ходя на залива веднага след като минеш стената.
Наслука -поне можеш да се наспиш на хлад

Другата седмица и ние ще ходим ама на FREE FEST BEGLIKA 2009

-
- научил се да хвърля
яз.Беглика май е забранен тази година за риболов
не е , преди месец бяха едни приятели , днес заминават пак за 2 седмици
Ами благодаря може и на широка поляна да отида тогава ,ако реша така да ида на широка поляна там какво да правя ,щото на беглика наистина миналата седмица нищо не клъвна даже ,камо ли пък да хвана.
А на тая рекичка ,която е на беглика в началото педи години помня ,че имаше много риба в нея още ли е така.На тая река за пръв път през живота си съм държал въдица.
А на тая рекичка ,която е на беглика в началото педи години помня ,че имаше много риба в нея още ли е така.На тая река за пръв път през живота си съм държал въдица.
- aboman
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Яз.Малък Беглик е забранен за 2 години!!!Проблема е че аз като бях на тоя язовир никъде не видях табели и т.н.
Просто доидоха с един джип и ме изгониха нито билет ми търсиха нищо
Голям Беглик е разрешен!!!!

Просто доидоха с един джип и ме изгониха нито билет ми търсиха нищо

Голям Беглик е разрешен!!!!
Ами ходих лових риба , хванах 2 малки кефалчета, и ги пуснах пак направих си кефа поне цял ден на въздух и тн....Но през цялото време бях само аз накрая чак дойдеха още 2-ма , като си тръгвах от там на едно дърво видях табела ,че риболова е забранен , но табелата беше сложена ,така че трябва нея специално да я търсиш та да я видиш.Та с една дума там риболова наистина е забранен.
Другата седмица съм на дъното , аз май само с мерака ще си остана , пуста риба много е на рядко а водата много
та все не мога ,поне за един тиган рибка да хвана в тея язовири.Ама ако ще си правя кефа и твае ,ще си направим малко скара бира за една вечер на язовира и така.
Другата седмица съм на дъното , аз май само с мерака ще си остана , пуста риба много е на рядко а водата много

ей сега се връщам от големия , излизат хубави костури на рибе големина 25-30см но има и доста дребосък , кълве на торен червей , но на рибе откача направо