Стряма - добрата стара река

Модератор: Кърцата

Николай Костов
новобранец
новобранец

Стряма - добрата стара река

Мнение от Николай Костов »

Утре се разваля времето и е подходящо за речен риболов.Четох някъде, че един майстор ловял на линия само, без плувка. Смятам да пробвам тази "висша форма" на общуване, пък дано е слуката с мен. Когато не върви на тото, може да тръгне на риба. Имам доста идей, но все забравям да ги използвам, защото когато кълве си кълве, а когато не - дава възможност за експерименти. Важното е редовно да сме на "лекции" като студентите, инъче няма риба. Няма да си каня гости предварително, защото когато поканя - не хващам много. Довечера, ще мина през фурната за топъл хляб и сутринта "пушката на рамо" и на реката, ще се "комкаме" с рибите. Гоня "Кормораните", да не пречат и залягам зад някой пън, че водата е бистра и студена. :D
Наслука на всички мераклии, ще се чуем другата седмица!
С-200
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Ники къде смяташ да я мориш тази седмица , че и на мен ми се ходи та ми се реве вече.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

tetko написа:Ники къде смяташ да я мориш тази седмица , че и на мен ми се ходи та ми се реве вече.
И на мене на лично съобщение не отговори :wink: сякаш при него важи оная дилема за "НАЩА КУЧКА НА НАЩО КУЧЕ НЕ ДАВА(казва)
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
делян калончев
новобранец
новобранец

здравейте!имате ли информация за сепарациите на с.баня

Мнение от делян калончев »

ivan_yo написа:
tetko написа:Ники къде смяташ да я мориш тази седмица , че и на мен ми се ходи та ми се реве вече.
И на мене на лично съобщение не отговори :wink: сякаш при него важи оная лема за :?: :?: :?: "диНАЩА КУЧКА НА НАЩО КУЧЕ НЕ ДАВА(казва)
само слънчаци за бракониерите
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Re: здравейте!имате ли информация за сепарациите на с.баня

Мнение от tetko »

делян калончев написа:
ivan_yo написа:
И на мене на лично съобщение не отговори :wink: сякаш при него важи оная лема за :?: :?: :?: "диНАЩА КУЧКА НА НАЩО КУЧЕ НЕ ДАВА(казва)

:?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: Ама като за начало е добре.
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

ivan_yo написа:
И на мене на лично съобщение не отговори :wink: сякаш при него важи оная дилема за "НАЩА КУЧКА НА НАЩО КУЧЕ НЕ ДАВА(казва)

Аз имам отговор на едно тредишно запитване - пусна ми ЛС.

Вероятно няма кампютар в къщи ,а пише от интернет зала.

ПП. Чакаме инфо как е минал излета :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”