Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

30.07. Обиколка по локвите
-
- вече хвърля и на тежко
30.07. Обиколка по локвите
Честно казано,нямах намерение да пускам тема за този излет защото не бих го класирал сред най-успешните,пообиколихме знайни и незнайни локви около София и поне малко начесахме крастата
Първо стигнахме до това иначе красиво гьолче,малко наслуки и то без да знаем че е платено

Обаче сътношението"цена на пръчка-вероятност да хванем" не ни се понрави(както и липсата на подходящи за видовете които ни казаха че обитават гьола такъми) ни накара да подгоним дивото...

...и стигнахме горе-долу тук...

Знаехме че гьола е опоскан от мрежари и други местни талибани,но нали надеждата умира последна...Захранихме умерено и се почнаха едни подобни "шамарчета"

Измъкнахме доста прилично количество от тях-като да спасим капото
Имаше и редки баби-за разнообразие...
Аз естествено обърнах внимание не само на гьола,но и на разните незабележими "дреболии"около него...

След това се стигна до "любимият ми момент"
-батериите на апарата сдадоха багажа и умрях от яд-и не за друго,ами когато малко по-късно посетихме един порядъчно мизерен и забоклучен гьол,ей така,като да видим какво правят колегите там...не можах да заснема как един колега,иначе на възраст покрай платичките които дърпаше на бял,взе та измъкна едно бебе-сомче,даде му целувка и го пусна-както и платичките!!!Е това беше момента когато се изкефих максимално-има и хора,даже и на най презрените гьолове!!!Свърши се с това че имах честта да стисна ръката на един хубав човек и това ми и беше наградата за тоя ден! 

Първо стигнахме до това иначе красиво гьолче,малко наслуки и то без да знаем че е платено

Обаче сътношението"цена на пръчка-вероятност да хванем" не ни се понрави(както и липсата на подходящи за видовете които ни казаха че обитават гьола такъми) ни накара да подгоним дивото...

...и стигнахме горе-долу тук...

Знаехме че гьола е опоскан от мрежари и други местни талибани,но нали надеждата умира последна...Захранихме умерено и се почнаха едни подобни "шамарчета"

Измъкнахме доста прилично количество от тях-като да спасим капото

Аз естествено обърнах внимание не само на гьола,но и на разните незабележими "дреболии"около него...

След това се стигна до "любимият ми момент"

Добрютро!!!
- Rapala_Team
- разбира нещата
Re: 30.07. Обиколка по локвите
Браво Колега . евала за обиколката и все пак сте си начесали Крастата 

CARP FISHING 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Пак арно,а колко за батериите на сите ни се е случвало да ни изневерат когато ни са наипотребни 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Колега,първият гьол,Хераково ли е?
-
- и господ не е толокова добър

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- разбира нещата
Браво колега.Каракуд каракуд!
Миналата година се ловеха шаранчета ама сега не знам дали са останали след набезите на бракониерите!

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
- carpsliven2
- сериозен играч
[quote="adjamia"]Честно казано,нямах намерение да пускам тема за този излет защото не бих го класирал сред най-успешните,пообиколихме знайни и незнайни локви около София и поне малко начесахме крастата
Всеки излет си е красив за него си колега и се радваме да го споделяш с нас .. и репортажа е прекрасен .. пренесох се веднага на водоема

Всеки излет си е красив за него си колега и се радваме да го споделяш с нас .. и репортажа е прекрасен .. пренесох се веднага на водоема

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Първия гьол май е Хераково. Тотално безрибие! Втория е на Кремиковци. Един чичка миналата година се хвалеше, че е издърпал голям амур... беше се заредил с 6 дънарки но нищо не извади. А за третия мога да изкажа плахо предположение, че е на Враждебна дългия гьол дето го засипват. Там излизат доста сомчета но платики не съм виждал... Ако е там релииза е безсмислен, защото най много до средата на другата година са го засипали!
Кой е този водоем и къде се намира колега?!Честно казано,нямах намерение да пускам тема за този излет защото не бих го класирал сред най-успешните,пообиколихме знайни и незнайни локви около София и поне малко начесахме крастата![]()
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!