Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде за риба около Трявна ?/с.Кашенци/
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Къде за риба около Трявна ?/с.Кашенци/
Здравейте ,колеги предстой ми почивка в село Кашенци ,до град Трявна ,та някой ако знае място за риболов и актуална информация за него в околията, Моля да сподели та да се ориентираме нанякъде
Благодаря предварително !!!
Ако темата не е в правилния раздел ,моля модераторите да я преместят в правилния ,Благодаря
Благодаря предварително !!!
Ако темата не е в правилния раздел ,моля модераторите да я преместят в правилния ,Благодаря
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Къде за риба около Трявна ?/с.Кашенци/
Ами аз ходих в Трявна преди 2 години .
Братовчеда е заврян зет там.Че ме води на едно микро язовирче точно над града,което се подържа от ловно рибарската дружина в града,но може да се лови с билет.
Че там си даваше доволно каракуда .Има и трофейни шарани .
Не знам как е сега положението ,но тогава язовира ни беше на 5 мин. пеша.
Братовчеда е заврян зет там.Че ме води на едно микро язовирче точно над града,което се подържа от ловно рибарската дружина в града,но може да се лови с билет.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Потвърждавамd_bozhkov написа:Ами аз ходих в Трявна преди 2 години .

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аз също!Много готино водоемче!
-
- новобранец
Благодаря ,ще ви се доверя и се постарая да го посетя ,ако има и други предложения,моля да заповядат
Ако може, колега, като се върнеш да пишеш как е, че мисля да се разходя до трявна този месец и може да си пробвам късмета.
-
- новобранец
a21 написа:Ако може, колега, като се върнеш да пишеш как е, че мисля да се разходя до трявна този месец и може да си пробвам късмета.
Посетих гр.Трявна и ето какво разбрах за някой от риболовните обекти в околноста.
1. Реката в Град Трявна – Забранена за риболов в населените места ,но между Трявна и Плачковци от дясната страна на пътя се е образувал вир не много голям но за сметка на това на места доста дълбок в него успях да уловя маломерни черна мряна ,кефали основно, по думите на горски надзирател(който ни провери ) имало и пъстърва .задължително риболовен билет – проверките са чести
2. Бивши рибарници – от Трявна към Плачковци в ляво има бензиностанция на Петрол и някаква газстанция та пътя който е между тях минава се мостче и веднага вдясно излиза се направо там ,успях да уловя само маломерно костурче а по думите на присъстващите колеги имало шаран ,щука ,червеноперка ,каракуда ,проблем е че е гъсто обрасъл
3. Езерото в гр.Трявна – ПО информация на колеги и горския надзирател(отказаха ме ,дори и не го видях) било е изпускано скоро и рибата била кът ,хващало се най вече на дъно каракуда и раци
4. с.Жълтеш – От Трявна по посока Габрово отляво на пътя Изкуствено водоемче в процес на благоустрояване ,зарибено със сомчета незнам точно какъв модел /не е европейски/ дълги 30-40см. Таксата за ден 5лв ,и на килограм по 10 лв,каракуда безплатно
Има много добре зареден магазин за риболовни принадлежности в центъра на града,така че ако си забравил нещо няма проблем ще си го набавиш/както направих и аз ,не остана място за въдиците в колата и след това съжалявах жестоко, но магазина спаси положението/
/разполагам и със снимки на местата ,които незнам защо не успях да кача/
Успех ,в тази красива част от България !