Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.Батак
Модератор: Кърцата
яз.Батак
Здравейте!
Другата седмица заминавам за яз.Батак,но тази година не съм ходил и няма да е лошо някой да ми даде инфо как стоят нещата..
Дали на контра-стената отново си дава таранките и червеноперката и някакви други места на ,който взима тази година..
Благодаря..

Другата седмица заминавам за яз.Батак,но тази година не съм ходил и няма да е лошо някой да ми даде инфо как стоят нещата..

Дали на контра-стената отново си дава таранките и червеноперката и някакви други места на ,който взима тази година..
Благодаря..

-
- фен клуб-скобар
Re: яз.Батак
Брат ми е бил там и каза ,че дават.През деня ,червеноперки ,вечер каракуди.
Досега още никой не се е похвалил с шаранче ,както миналата година.
Говориме на плувка и на дупката на контра -стената.
Досега още никой не се е похвалил с шаранче ,както миналата година.
Говориме на плувка и на дупката на контра -стената.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Преди 3 дни се прибрахме оттам. Между кулата и стената на големите камъни на 15-20м навътре и на 7-8м дълбочина излизат хубави костури за 3 дни риболов с моя единствен колега рибар от цялата компания от 17 човека сме хванали долу горе 15кг костур. По-чист костур не съм ловил от много време, много красиви, с чрко червени перки и силно изразени линия ,страхотни костури .Айде наслука и ще чакаме отзиви като се прибереш !!! 

Днеска се връщам от яз.Батак.Бях една седмица там и всеки ден ги скубах.Местото е втичалото под хотел Орбита,но 30 метра встрани от него.Лови се само на плувка,с мач или боло,3-4 гр плувка на 1,5м дълбочина и колкото може навътре.Стръв-само жито,като подхранваш през 30 мин с прашката.Излизат перки по 200-300 гр и по-големки каракуди.Всеки ден от 6 часа до 13 часа на обяд си вадех по 15-20 рибета.

язовира спада всеки ден до една седмица няма да може да се хвърля въдица от тревите които сега са на около 60-70 метра от брега
относно риболова вчера извадих едно шаранче 2.100 кг.