Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Има ли ИАРА в Асеновград
Модератор: bobopeli
Има ли ИАРА в Асеновград
Колеги пиша ви защото ми се случи следното.Отидох с малкото дете в парка срещу читалището да го разхода ипопаднах на следното:Дойде някъв проверяващ и им разказа играта на Българчетата дето беха без билети,а всички мангали и фаици изобщо не ги провери.Не защитавам тези без белети,но ужким проверяващия ги пропусна нарочно черните братя и другите тяни братя

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Има ли ИАРА в Асеновград
Е то не само на реката е така, на 40-извора е същото и по-лошо даже.Търмъчат си небоспокоявани от никой мангасарите.Сигорно на наказват понеже 99% от рибарите >истинските< си изкарахме билети от Пловдив, и нямаха какво да си поделат гадовете мръсни.Уж избраха нов директор никаква промяна няма до сега 

-
- фен клуб-скобар
Барута ще я делне тая тема
....май.

- crazybot
- фен клуб-скобар
Така е .В България циганите се толерират повече от българитеdany01 написа:Дойде някъв проверяващ и им разказа играта на Българчетата дето беха без билети,а всички мангали и фаици изобщо не ги провери.Не защитавам тези без белети,но ужким проверяващия ги пропусна нарочно черните братя и другите тяни братя![]()
![]()

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Не е само в БГ така, в USA толерират др., в UK пак други и т.н....било интеграция.crazybot написа:Така е .В България циганите се толерират повече от българите

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ИАРА ги има само в началото на годината когато сбират парите за билетите 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
И то не само по водоемитеcrazybot написа:Така е .В България циганите се толерират повече от българитеdany01 написа:

-
- научил се да хвърля
И аз така се възмущавам почти всеки път като отида на риба(и не само на риба),ама май няма никакъв смисъл.Преди седмицца бях на яз. Студен кладенец и гледам едни влизат с лодка и останаха в далечината и правят нещо, поглеждам с бинокъла и виждам че си проверяват мрежата(да званя на ИАРА-телефон нямам а и смисъл няма щото докато дойдат ония гадове с мрежата ще си тръгнат)псувах,псувах....следващия ден пак отивам там на същото мястои гледам спрян джип на ИАРА слизаме от колата и веднага искат билети-показваме ги и почваме да си ловим риба,по едно време ония с лодката пак отиват да проверяват мрежите(викам си а ся паднахте ли ми,ама не бях прав),отивам при оня в джипа и му викам какво съм видял аз вчера(тоя простак каза ли не каза ли нещо не разбрах ама уж ще ги проверят, през това време тия от ИАРА се вращат с лодката от язовира и във водата се разминават с бракониерите(които отиват да си видят мрежите) пак отивам и им приказвам че заради такива кат тия няма риба в язовира,а ония тъпанари палят джипа и си заминават.Така че в наща държава това е , не знам в другите държави как е ама казват е че е по-добре от страна на спазване на закони.
- Don4o_62
- учете се от него
Другият път директно звъниш на 112,но пред проверяващите(с техните имена),и ще видиш как ще почнат да гледат умно.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти