Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Дълбоко газещи малки воблери ???
Модератор: sestrata
Дълбоко газещи малки воблери ???
Колеги утре заминавам за Беглика и ми трябват , малки но дълбоко газещи воблери в порядака на 6-10м дълбочина , рових се из сайтовете но на нищо не попаднах. Общо взето ми трябват за пъстърва ,костур и клен.
И ако можете да ми кажете адреса на някой по голям ловно рибарски магазин в Пазарджик ?
И ако можете да ми кажете адреса на някой по голям ловно рибарски магазин в Пазарджик ?
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Дълбоко газещи малки воблери ???
Ти се майтапиш> успехи 

Напълно съм сериозен имам волери дето газят на около 3м дълбочина , но сега рибата в жегите е на по дълбоко. В една тема колегата sampo каза , че е ловил на Кастмастери на Доспат , ще си ги взема мойте макар за имам единични хванати риби на тях. тук по форума , чета , че се утежняват воблерите с олово на 1-1.5м но не съм сигурен дали няма да му развали играта и колко грама може да носи ?
За тези дълбочини ще те оправи единствено ASP.

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
-
- сериозен играч
Единственият начин да свалиш малък воблер на тази дълбочина е с DOWNRIGGER,но има ли смисъл да се троли на големи дълбочини?Прегледай някои модели на Salmo hornet, rapala countdown и owner cultiva,повечето от тях газят около 3-те метра и биха свършили чудесна работа в случая!Относно въпроса ти за магазин в Пазарджик отбии се в магазин Рибарска среща,на бул.България,това ти е на път и е доста добре зареден!Поздрави!
аз имам няколко размера на салмо хорнет и салмо булхед за съжаление хорнета слиза на около 2м а булхеда на около 3м, бе ще взема няколко по големи от тея модели пък в събота ще пиша какъв е бил резултата
Благодаря за информацията , дано намеря магазина , че не познавам много много Пазарджик

Благодаря за информацията , дано намеря магазина , че не познавам много много Пазарджик

а каде ги продават ?sme6ko83 написа:Погледни и това: http://db.pozvanete.bg/news.php?id=48180&recommend=1
Последно промяна от Dimy на Пон Авг 03, 2009 8:10 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Има хорнети, които слизат на около 6 метра и малко. Най-дълбоко газещите 4 см. 

-
- разбира нещата
За тази дълбочина,цикадата ти е единственният вариант,на Доспат костура си кълве доволно на нея!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Свалянето на дребен воблер на дълбочина 6-10 м е фикция! За подобни места хората са измислили други видове примамки.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Моето писане беше за тролинг. Не съ разбрал за какво пита колегата
За спининг си нямам и на представа за какво иде реч

За спининг си нямам и на представа за какво иде реч

Дам така е за тва си ловихве от лодката на подвижно перо и кастмастер , имах само един удар на салмо булхед и се отказахМунчо написа:Свалянето на дребен воблер на дълбочина 6-10 м е фикция! За подобни места хората са измислили други видове примамки.
и това е..... (google мълчи)?Smokey написа:За тези дълбочини ще те оправи единствено ASP.

кьоркефали