Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

"Бойка"
Модератор: sapuna
- djokoriboloveca
- разбира нещата
"Бойка"
Здравейте колеги.От неофициален източник научих че,има яз. до с.Лом Черковна (Бойка)на пътя Бяла - Попово.Но не този отдясната страна на пътя след селото посока Попово,а някъде от центъра на селото е била отбивката за язовира.Моля споделете.Бил е арендован но арендаторите са се отказали.Благодаря предварително.
П.П. Информацията е взета от мой съсед от гн.Миндев.Русенци знаят за кого става въпрос.
П.П. Информацията е взета от мой съсед от гн.Миндев.Русенци знаят за кого става въпрос.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: "Бойка"
Намира се след разклона за Камен/на около 2км/ и преди с.Водица/на около 3км/ в дясно по главния път!

Познавам собственика и имам координатите му!
Предстоящият договор е непосилен за него и няма да го преподписва.Не е ясно кой,кога и за колко ще го наследи!
Основно в момента се упражнява промишлен риболов на толстолоб и раци!Има някой и друг останал шаран,каракуда и това е!
Снимките са от преди месец!

Познавам собственика и имам координатите му!
Предстоящият договор е непосилен за него и няма да го преподписва.Не е ясно кой,кога и за колко ще го наследи!
Основно в момента се упражнява промишлен риболов на толстолоб и раци!Има някой и друг останал шаран,каракуда и това е!
Снимките са от преди месец!
................... Промяна след поста на сапуна..............
Съжалявам грацки ма нещо съм са объркал.Сапуна мерси за инфото.
Съжалявам грацки ма нещо съм са объркал.Сапуна мерси за инфото.
Последно промяна от Em1l на Сря Авг 05, 2009 9:37 am, променено общо 1 път.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Емчо,не обърквай Жорката!Яз.Каваците няма нищо общо с яз.Бойка!
п.п. Как да е пътя!?!?!?Водоемът е на асфалта!
п.п. Как да е пътя!?!?!?Водоемът е на асфалта!
- djokoriboloveca
- разбира нещата
[quote="sapuna"]Намира се след разклона за Камен/на около 2км/ и преди с.Водица/на около 3км/ в дясно по главния път!
Този водоем съм го посещавал много пъти.Съседа ми говори за друг.По посока Попово от центъра на Лом Черковна се отбиваш на ляво.Или може би съседа не е разбрал правилно.Понеже на картата освен яз.Бойка и яз.Водица наблизо не виждам други.
Този водоем съм го посещавал много пъти.Съседа ми говори за друг.По посока Попово от центъра на Лом Черковна се отбиваш на ляво.Или може би съседа не е разбрал правилно.Понеже на картата освен яз.Бойка и яз.Водица наблизо не виждам други.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ако говорим за яз.Бойка е точно този!Иначе съм съгласен,че наблизо има още три водоемчета,но за тях нямам информация!
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Все пак благодаря.sapuna написа:Ако говорим за яз.Бойка е точно този!Иначе съм съгласен,че наблизо има още три водоемчета,но за тях нямам информация!