инфо за язовир Росина?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
gazika
новобранец
новобранец

инфо за язовир Росина?

Мнение от gazika »

здравейте колеги,някой наскоро да е ходил на язовир Росина-чух че собственика е друг и мисля да отида за няколко дена,ако някой има инфо за рибата,как се плаща или за бунгалата как се плащат моля да сподели?благодаря предварително. :wink:
Живея с риболова!!!!
Ilian70
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: инфо за язовир Росина?

Мнение от Ilian70 »

През великденските празници се канихме да ходим с приятели и тогава бунгалата бяха в ремонт. В момента не знам как са.
За таксуването - една пръчка - 7 лв., две - 12 лв., три пръчки - 15 лв. + една бонус (демек за 15 лв - четири сопички) ;)
Лично аз не съм ходил там, но приятелят, с когото се канихме да ходим каза, че язовира държи риба (шаран, сом). Това е от мен. Дано съм помогнал и НАСЛУКА!
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Аватар
pe6o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pe6o »

И аз мислех да ходя,но мои приятели май ме отказаха. Язовира държи риба,но всички които са ходили, са хванали рибата на местата където се храни от стопаните на язовира. А дали ще се уредите да ви пуснат там,вече си зависи само от вас
niklai
новобранец
новобранец

Мнение от niklai »

рибата е дребна,и вече не калве .орентирала се е само дет я хранят,не си губи времето за там.на попово калве същата без да се плаща
прибери боклука преди да си тръгнеш от водоема
v_ice
новобранец
новобранец

Мнение от v_ice »

Мой колега е ходил миналата седмица и каза че нямало смисъл,рибата не кълвяла.Аз лично не съм го посещавал.Таксите били една пръчка 7лв.,4-15лв,ако ловиш вечерта 25лв без ограничение за броя на въдиците.
Аватар
gazika
новобранец
новобранец

Мнение от gazika »

ами някой да знае нещо за бунгалата?как се плаща нощувката?Подучух че ги ремонтирали.И ако някой знае тел: да се свьржа да резервирам легла ще сам му много благодарен. :o
Живея с риболова!!!!
joreli
новобранец
новобранец

Мнение от joreli »

Миналата седмица посетих язовира за първи път с двама приятели и резултата беше едно шаранче 2.200 едно 1.200 две 0.700 и 13 кг.таранка.След дълго лутане в 6 престигнахме и останахме до 8 вечерта,хвърлихме 12 дънни и две плувки.Сутринта беше много слабо по-обяд тръгнаха таранките -една след дуга а шаранчетата привечер.Мислехме да останем по до късно но арендатора ни поиска по 25 лева на човек за нощен риболов..
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”