Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Софиянци помощ
Модератор: dantho.mihov
- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
Софиянци помощ
Колеги и колежки имам нужда от помоща ви. Тези които са от София ще ги помоля най-късно до понеделник да ми свършат една огромна услуга ако може. Нуждая се от пръчка Sheakspeare Cypry Carp 3.60 3.25lb старият модел http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6682 Имам информация, че в София само ги имало. Званях във Варна по складове и вносители на Шекспир, но нямат и няма да получават. Нещо се били скарали или нещо такова. Много ще съм благодарен който се отзове и ми помогне. Услугата за която ви моля е да закупите пръчката от София и да ми я пуснете с Еконт или който и да било куриер а като ми я докарат аз да я платя. Умолявам ви да се отзовете. 

-
- научил се да хвърля
Re: Софиянци помощ
какво става колега до сега продаваше такива пръчки сега търсиш да купуваш,дане говориме че се бяхме разбрали дами изпратиш една в понеделник 03.08.09 а още я чакам 

- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
Не е за мен пръчката, която я търся в момента. А пръчката твойта ще ида в понеделник да питам какво е станало, щото беше затворено вчера и имаше табелка че ще работят в понеделник.
- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
chapara написа:Ей ти да не се каниш да ставаш дистрибутор за Варненска област

Този форум не е единственото място с тази обява,което ме навежда на мисълта,че има нещо гнило и особено с вниманието ,което привлече към темата ,колегата ilelekov на 08 Авг 2009 18:09
какво става колега до сега продаваше такива пръчки сега търсиш да купуваш,дане говориме че се бяхме разбрали дами изпратиш една в понеделник 03.08.09 а още я чакам

-
- новобранец
Чакайте, чакайте пък дано дочакате.
Стига с тази ирония,и аз чакам пръчка от колегата горе долу от същото времеAleksandar79 написа:Чакайте, чакайте пък дано дочакате.

-
- научил се да хвърля
значи ставаме вече трима чакащите, за вас не знам аз не бързам утре е пак понеделник и продължавам да чакам може да се разработят куриерите 

-
- разбира нещата
Евала...много добра далавера ми намирисва... 

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
Пръчката на Сомчо я пуснах тази вечер. А Илейков има ЛС.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Да ама хич не ти прави чест!/за кой път?/
- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
Та сега е мой ред да се оплача. След обяд днес ходих при куриерите уж да си вземам парите от колегата Сомчо, но жената ми каза, че получателя не си е взел пратката!!! Колегата ми е писал това сега го виждам " Изпратено на: Чет Авг 13, 2009 4:29 pm
От: som4o
До: ribar4eto_ot_selo
Да,не видя ли че съм писал в темата както искаше"
Аз не виждам никъде колегата да е писал!!!
От: som4o
До: ribar4eto_ot_selo
Да,не видя ли че съм писал в темата както искаше"
Аз не виждам никъде колегата да е писал!!!
Не си видял защото не ставаше дума за тая тема а за темата на колегата ilelekov !!! Мислех да си замълча но нещо взе да ми писва от детски изпълнения.Тва че си я пратил с най измислената куриерска фирма не е мой проблем,мога да снимам и разписката и пръчката за да докажа че съм си я получил.Виж,ако искаш да ти дам още 20 лева това е друг въпрос 
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=10&t=27566
Лесно е да говориш преди да си прочел.

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=10&t=27566
Лесно е да говориш преди да си прочел.