Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Рибарица, има ли къде?
Модератор: sapuna
- balky
- научил се да хвърля
Рибарица, има ли къде?
Здравейте на всички,
тъй като в петък заминавам за 3дни в Рибарица, се интересувам за подходящи за риболов места в района...
Поздрави,
тъй като в петък заминавам за 3дни в Рибарица, се интересувам за подходящи за риболов места в района...
Поздрави,
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Re: Рибарица, има ли къде?
На 1,5 от табелата на Рибарица ,посока Тетевен и има платен водоем ,от ляво на пътя. Преди няколко години бях там,а наскоро даваха репортаж по телевизията.Има пъстърва,шаран и ти дават и стръв.Вижда се ,край пътя е и има място за спиране.Рибата се плаща.Собственици са едно семейство от Тетевен,много добро отношение.Предлагат и кафе и студени напитки.
Приятна почивка!
Приятна почивка!
Кефа цена няма!
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Разбира се ,може да ловиш и на реката.По-надолу след Тетевен тя става доста широка.Не знам ,дали е пълноводна в момента.
Кефа цена няма!
Колегата е прав, ако не ти се дават мангизи в Вит има добри риби, а е пълно и с едни рибки дето им викат Пръскачи , те са дребни но за сметка на това са яростни 

-
- вече хвърля и на тежко
Преди доста години съм бил там. Ловях на реката със следния монтаж - плоско олово и около 40 см повод отдоло с малка кука. Излизаха добри мрени
. Има доста добри вирчета там

- balky
- научил се да хвърля
Благодаря Ви за информацията
-
- научил се да хвърля
В събота бях там.Ходих на язовирчето - такса 5 лв ,може да си наемеш и въдица за 2лв,Шарана като го хванеш не може да го пуснеш , а си го плащаш по 7лв.кг. и по-добре си вземи стръв ако ще ловиш шаран , защото там ти дават малко и то не хубава сладка царевица.По-добре на дъно като куката е над оловото , защото има трева.Шаранчетата са по 1.5кг и са много мазни.
Това е от мен ,дано съм ти бил полезен .Друго не съм ловил там.

-
- вече хвърля и на тежко
ivailu1992 написа:В събота бях там.Ходих на язовирчето - такса 5 лв ,може да си наемеш и въдица за 2лв,Шарана като го хванеш не може да го пуснеш , а си го плащаш по 7лв.кг. и по-добре си вземи стръв ако ще ловиш шаран , защото там ти дават малко и то не хубава сладка царевица.По-добре на дъно като куката е над оловото , защото има трева.Шаранчетата са по 1.5кг и са много мазни.Това е от мен ,дано съм ти бил полезен .Друго не съм ловил там.
Това място за което говорите се казва Върбака.Има и уеб сайт .Скоро ходих там с жената и беше много яко.На 1 илю трябваше да отркиват басеин.Просто е идеално ти си хващаш риба,жената на басейна и работата 6 за семеен излед.Само да ви кажа ако някой мисли да спи на бунгалата че е хубаво да си направите резервация минимум една седмица по-рано.Ето това е сайта http://www.varbaka.com/.Между другото аз като ходих имаха много работа и нямаха време да ловят риба за рестуранта и рибата която хванах замина там.Аз си взех само дже шаранчета.От снимките в сайта ще видите че бунгалата са на отлично ниво.Съветвам ви да отидете и да видите!!!