Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Поддръжка на място за риболов
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Поддръжка на място за риболов
Смятам че тук е най-удачното място за пускането на темата ми?! Искам да Ви попитам нещо и да ми кажете дали изобщо си заслужава и изобщо има ли смисъл. Значи харесъл съм си едно място и мисля да го захранвам периодично с царевица, става въпрос за Дунава. И ако го храня постоянно това място дали ще се завърти амур и шаран? Мястото е дълбоко и има дънери и там не съм виждал до сега да има хора, може би ходят но това е много, много рядко. Вие как мислите
Заслужава ли си да захранвам или само ще изхабя царевицата 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- dedeff
- разбира нещата
Re: Поддръжка на място за риболов
Аз работя колега на този пронцип и сега се прибирам от мястото което подхранвам,но съм ги проучил със сонара за прагове дълбочина рстителност което е много важно а за да не си хвърляш царевицата напразно е хубаво да го проучиш а ако има и течение става сложно.
Без жени можем,без риболов не можем!
Според мен ще имаш добър резултат.Аз така процедирам една седмица преди да се открие риболова,и винаги е имало резултат.Наслука
-
- разбира нещата
Ами за течение има си течение, но аз хвърлям малко по към брега, защото и без това няма да хвърлям на голяма дистанция защото на 8-9 метра от брега има дънери. И предполагам че все пак ще остане една част от царевицата( хвърлил съм една кофа) и утре съм там да си пробвам късмета. И ако има някакъв резултат ще храня мястото още, дори и да няма резултат пак ще храня още и вече следващите 1-2 пъти ако не удари пак нищо спирам да храня.Пропуснах да кажа че царевицата я буркам с кал за да потъва лесно и да се задържа на дъното.
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- разбира нещата
Колега, ти на Дунава ли захранвашdedeff написа:Аз работя колега на този пронцип и сега се прибирам от мястото което подхранвам,но съм ги проучил със сонара за прагове дълбочина рстителност което е много важно а за да не си хвърляш царевицата напразно е хубаво да го проучиш а ако има и течение става сложно.