Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Разходка с риболов
Модератор: Paublo_Eskobar
- valeri
- разбира нещата
Разходка с риболов
Пускам темата във фотография,че се получи капо във риболова ама разходката си стана добре с хубави приятели.
В неделя след кратк разговор тръгнахме към един парк не далече от града.По пътя спиране вземане на блесни -с цел дозареждане на куфара. Аз си взех две три блесни на VIBOROX c жъкти пера (опашка). В крайна сметка половихме около час и се отдадохме на гъбарство ,събрахме около три четри килограма пачикрак и няколко борови манатарки.
С масалце станаха чудесни ама няма ракия та с бира ,абе минаваха не си беше същото.
Да не ви занимавам с четене да ви покажа какво видях от разходката..

В неделя след кратк разговор тръгнахме към един парк не далече от града.По пътя спиране вземане на блесни -с цел дозареждане на куфара. Аз си взех две три блесни на VIBOROX c жъкти пера (опашка). В крайна сметка половихме около час и се отдадохме на гъбарство ,събрахме около три четри килограма пачикрак и няколко борови манатарки.
С масалце станаха чудесни ама няма ракия та с бира ,абе минаваха не си беше същото.
Да не ви занимавам с четене да ви покажа какво видях от разходката..
Re: Разходка с риболов
Невероятна красота,природата е просто страхотна
Евала колега за прекрасния репортаж 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Наистина чудесно место 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Супер местенце